fbpx

SLS: Λεάλ και Χιούστον οι κορυφαίοι στα προκριματικά

SLS: Λεάλ και Χιούστον οι κορυφαίοι στα προκριματικά

Οι οκτώ κορυφαίοι σε άνδρες και γυναίκες πέρασαν στον τελικό του Τζάκσονβιλ για τον πρώτο γύρο της σεζόν.

Η κάτοχος του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Τόκιο, η Ραϊσα Λεάλ, είχε την κορυφαία επίδοση στα προκριματικά των γυναικών για το Street League Skateboarding που διεξάγεται στο Τζάκσονβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών. Η έφηβη Βραζιλιάνα ανέβασε πολύ το βαθμό δυσκολίας για τις αντιπάλους της τόσο στο line όσο και στο trick και μαζί της στον τελικό θα είναι δύο συμπατριώτισσές της, η πρωταθλήτρια του Super Crown το 2021, Πάμελα Ρόζα και η Γκάμπι Μαζέτο.

 Η κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, Νισίγια Μομίι, ολοκλήρωσε την ημέρα με την τρίτη επίδοση ενώ ακολούθησαν οι επίσης Γιαπωνέζες Όντα Γιουμέκα και η πρωταθλήτρια του Super Crown του 2019, Νισιμούρα Αόρι. Μοναδική αμερικανική παρουσία θα είναι εκείνη της Πόε Πίνσον ενώ εκπροσώπηση θα έχει και η Ολλανδία με τη Ρος Τσβέσλοτ.

 Ο Νάιτζα Χιούστον ήταν ο κορυφαίος στα προκριματικά των ανδρών με τον Αμερικανό να ξεπερνά τον κάτοχο του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, τον Χοριγκόμε Γιούτο. Ο Ιάπωνας, ο πρώτος στην ιστορία που πήρε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο έκλεισε τη βραδιά με ένα απίστευτο σουίτς 360 μοιρών. Στην τρίτη θέση κατετάγη ο Αυστραλός Σέιν Ο’Νιλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκέιτμπορντ - Τροχοσανίδα