fbpx

SLS: Οι κορυφαίοι επιστρέφουν στο Τζάκσονβιλ

SLS: Οι κορυφαίοι επιστρέφουν στο Τζάκσονβιλ

Για δεύτερη φορά σε διάστημα οκτώ μηνών οι κορυφαίοι του αθλήματος θα συγκεντρωθούν για το Street League και το SLS Championship Tour.

Η νέα σεζόν του Street League και του SLS Championship Tour αρχίζει εκεί που ολοκληρώθηκε η προηγούμενη, στο Τζάκσονβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών τον περασμένο Νοέμβριο. Αντίθετα με την περασμένη χρονιά, οι αθλητές θα βρεθούν σε νέο αγωνιστικό χώρο μέσα στο VyStar Veterans Memorial Arena μπροστά σε ένα κοινό χιλιάδων θεατών. Το πρόγραμμα της σεζόν περιλαμβάνει σταθμούς σε Σιάτλ, Λας Βέγκας και Ρίο ντε Τζανέιρο ενώ στη λίστα συμμετοχών περιλαμβάνονται 41 παρουσίες, 27 άνδρες και 14 γυναίκες.

 Στη λίστα των συμμετοχών ξεχωρίζουν οι επτά φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όπως ο κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, ο Ιάπωνας Γιούτο Χοριγκόμε και ο κάτοχος του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου, ο Βραζιλιάνος Κέλβιν Χέφλερ, τα φαβορί μαζί με τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Νάιτζα Χιούστον.

 Στις γυναίκες, οι πέντε από τις οκτώ φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο θα είναι στο Τζάκσονβιλ. Παρούσες θα είναι και οι τρεις κάτοχοι Ολυμπιακού μεταλλίου, η «χρυσή» Μομίτζι Νισίγια από την Ιαπωνία, η «αργυρή» Ραϊσα Λεάλ από τη Βραζιλία και η «χάλκινη» Φούνα Νακαγιάμα από την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Σκέιτμπορντ - Τροχοσανίδα