fbpx

Κατακλύστηκε από αθλητές της Τροχοσανίδας η Γλυφάδα

Κατακλύστηκε από αθλητές της Τροχοσανίδας η Γλυφάδα

Σε ρυθμούς Τροχοσανίδας έζησε χθες Κυριακή (26/06/22) η Γλυφάδα στο πλαίσιο του Skateboard Weekend, που διεξάγεται σε 6 πόλεις της Ελλάδας. Υπό την παρουσία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Αθλητισμού, Περικλή Δορκοφίκη, αλλά και πλήθος κόσμου οι συμμετέχοντες εντυπωσίασαν με τα κόλπα τους.

Νεαροί αθλητές έκαναν τα κόλπα τους στη Γλυφάδα

Ήταν μια εκδήλωση πρωτόγνωρη και εντελώς ξεχωριστή, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τροχοσανίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Γλυφάδας. Μια δράση με την «υπογραφή» των νεαρών αθλητών, που έσπευσαν στο Πάρκο της οδού Γιαννιτσόπουλου προκειμένου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Αναγνωρισμένης, από την Πολιτεία, Αθλητικής Ομοσπονδίας.

Σημαντική ήταν η παρουσία της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών, που συνέβαλε τα μέγιστα και την ευχαριστούμε. Επίσης, κομβικός ήταν ο ρόλος των καταστημάτων New Cult, όπου βρίσκουμε τα αγαπημένα fashion brands στις καλύτερες τιμές. Υποστηρικτής αυτής της εκδήλωσης ήταν η ελληνική εταιρία Pizza Fan, η οποία μοίρασε λαχταριστές πίτσες στους συμμετέχοντες.    

Το επόμενο ταξίδι θα γίνει στη Λάρισα και στο πάρκο Χατζηχαλάρ (20.00).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Σκέιτμπορντ - Τροχοσανίδα