fbpx

Εθνική Ανδρών: Με νέο πρόσωπο τον Νίκο Παπανικολάου στην Ντόχα – Οι 15 εκλεκτοί του Βλάχου για το Παγκόσμιο

Εθνική Ανδρών: Με νέο πρόσωπο τον Νίκο Παπανικολάου στην Ντόχα – Οι 15 εκλεκτοί του Βλάχου για το Παγκόσμιο

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε τη 15άδα της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών (ασημένιας Ολυμπιονίκη και παγκόσμιας πρωταθλήτριας) που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα (5-17/2) και το νέο πρόσωπο στη σύνθεσή της είναι ο Νίκος Παπανικολάου.

Ο Πάπανικολάου, που πρόσφατα πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό από το NCAA, παίρνει τη θέση στο ρόστερ του Γιώργου Δερβίση (που είναι τραυματίας) στη μοναδική αλλαγή σε σχέση με την ομάδα που μετείχε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Προφανώς και θα αγωνιστεί και στη θέση του φουνταριστού, αλλά και στην άμυνα στα 2μ.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει την Τρίτη (30/1) και πρώτα θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι, όπου θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Ιταλία και την Κροατία, ενώ στην Ντόχα θα μεταβεί στις 2/2.

Οι 15 εκλεκτοί του Βλάχου είναι οι: 

Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Παπανικολάου, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος.

Η πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου (ημέρα Δευτέρα) με αντίπαλο την Κίνα. Ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί ώρα Ελλάδας. Δύο ημέρες αργότερα (Τετάρτη 7/2), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναμετρηθεί με τη Βραζιλία, στις 9.30 το πρωϊ (ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση με το ματς κόντρα στη Γαλλία (Παρασκευή 9/2) στις 18.00 ώρα Ελλάδας.

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του πόλο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα ΕΔΩ.

Photo: O Παπανικολάου

Πατάω like και follow στη σελίδα του Υγρός Στίβος Apex Sports στο facebook για να μαθαίνω πρώτος τα νέα από τον χώρο των aquatics

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο