fbpx

Καμμένου: «Να μην ξεγελαστούμε, μας έχει στοιχίσει στο παρελθόν» (video)

Η προπονήτρια της Εθνικής πόλο γυναικών Αλεξία Καμμένου

Για τη νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών με 14-12 επί της Ουγγαρίας στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Αϊντχόφεν, μίλησε η Αλεξία Καμμένου.

«Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ μεγάλη αντίπαλο και η αλήθεια είναι ότι θέλει μεγάλη ανάλυση. Θα κοιτάξουμε πρώτα την ομάδας μας, γιατί κάναμε πάρα πολλά λάθη στην αρχή στην άμυνα, μετά βελτιωθήκαμε. Είχαμε το ψυχικό σθένος να βελτιωθούμε επιθετικά πολύ και να βάλουμε κάποια κρίσιμα γκολ. Ξέρουμε, όμως ότι αυτό το παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Δεν ξεγελιόμαστε όπως κάποιες άλλες φορές, είναι απλά ένα παιχνίδι ομίλου. Ο δρόμος είναι μακρύς σε αυτό το Ευρωπαϊκό και θα διεκδικήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε έρθει ως δευτεραθλήτριες Ευρώπης και νομίζω ότι έτσι παίξαμε και σήμερα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεγελαστούμε, γιατί μας έχει στοιχίσει αυτό το πράγμα στο παρελθόν, αφού έχουμε βγει και άλλες φορές πρώτες στο όμιλο και μετά στο κρίσιμο παιχνίδι δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε. Θα συγκεντρωθούμε, θα δούμε τα λάθη μας και μέχρι τέλος θα παλέψουμε για αυτό που έχουμε έρθει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Καμμένου.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο