fbpx

Α1 Ανδρών, 12η αγωνιστική: Άνετες νίκες για ΝΟΒ και Περιστέρι, δύσκολο διπλό για ΠΑΟΚ

Α1 Ανδρών, 12η αγωνιστική: Άνετες νίκες για ΝΟΒ και Περιστέρι, δύσκολο διπλό για ΠΑΟΚ

Εύκολες επικρατήσεις είχαν σήμερα Σάββατο (25/11) οι ΓΣ Περιστερίου και ΝΟ Βουλιαγμένης, για την 12η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών σε Α’ και Β’ Όμιλο αντίστοιχα. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo κέρδισε δύσκολα στην έδρα του Υδραϊκού, και κλείδωσε την παρουσία του στην τετράδα.

ΝΟ Βουλιαγμένης-ΑΕΚ 13-5

Με νίκη συνέχισε τις προσπάθειές του στο Β’ όμιλο του ελληνικού πρωταθλήματος ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που κέρδισε την ΑΕΚ με σκορ 13-5 στο Λαιμό. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 33 βαθμούς και παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία, ενώ η «Ένωση» μένει στους 7.

Με θωρακισμένη άμυνα και σε ρυθμούς ρελαντί επιθετικά, οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς επέβαλαν εξαρχής το ρυθμό τους, προηγήθηκαν και με 11-1 στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, και στο φινάλε έριξαν την ένταση για να διαμορφωθεί το τελικό 13-5.

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-0, 3-0, 3-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ., Σπάχιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Σαπουνάκης 1, Σπηλιώπουλος 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης Ν. 1, Καπότσης, Κουρούβανης 2, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής 3, Καστρινάκης Αθ.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς Αλ, Σιαμάς Π., Ζαχόπουλος, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 3, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Φωτεινάκης.

Διαιτητές: Βασιλείου, Αγγελίδης

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής

ΓΣ Περιστερίου-ΝΟ Χανίων 17-9

Στις νίκες επέστρεψε ο ΓΣ Περιστερίου, που επικράτησε με σκορ 17-9 του ΝΟ Χανίων για τη 12η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο της Χωράφας. Οι παίκτες του Κώστα Λούδη παραμένουν στην 3η θέση με 22 βαθμούς, ενώ οι Χανιώτες μένουν τελευταίοι στους 5.

Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς, μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι, γεγονός που δικαιολογεί και το 8-3 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους Κρητικούς και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Θανάση Χρυσοσπάθη, που σκόραρε 5 φορές.

Οκτάλεπτα: 5-2, 3-1, 5-3, 4-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σέννης, Μπιτσάκος Χρ. 3, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 5, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς 3, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ. 2, Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 2, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης 1, Χαριτάκης 1, Μητράκης 2, Γκουσάροφ 2, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Υδραϊκός-ΠΑΟΚ Domus Ergo 8-9

Τέλος, δυνατό παιχνίδι έγινε στη Γλυφάδα ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Υδραϊκό και τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, που έληξε με 8-9 υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά». Μια υπερπολύτιμη νίκη για τους Θεσσαλονικείς, καθώς παραμένουν 3οι στη βαθμολογία και εξασφαλίζουν οριστικά θέση στην πρώτη τετράδα του ομίλου, που οδηγεί στον Όμιλο των ισχυρών της Β’ φάσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Υδραϊκός χρειάζεται τουλάχιστον δύο νίκες στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια του, για να βρει θέση στους πρώτους τέσσερις. Αν και προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με 6-3, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάμνει την ανατροπή, και με ήρωα τον Νίκο Τσολακούδη στο φινάλε να πάρει και τη νίκη.

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-3, 1-3, 2-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 3, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης 2, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χαζτηστεφάνου, Λιαπάκης, Χαραλαμπόπουλος 1, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν. 1, Καπράγκος, Κεχαλάρης, Τσολακούδης 1, Ξυλάς 1, Ντέλιτς, Προσινικλής, Π. 1, Κούπμαν 4, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς

Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο