fbpx

Ολυμπιακός: Στη Βουδαπέστη με στόχο το ευρωπαϊκό “4 στα 4” – Οι δηλώσεις Κραβαρίτη, Β. Πλευρίτου

Ολυμπιακός: Στη Βουδαπέστη με στόχο το ευρωπαϊκό “4 στα 4” – Οι δηλώσεις Κραβαρίτη, Β. Πλευρίτου

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται, ήδη, η αποστολή της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στην Ούιπεστ, το βράδυ της Παρασκευής (24/11, 20:00) για την 4η αγωνιστική του Δ’ Ομίλου του Champions League.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη, που βρίσκεται στη κορυφή του ομίλου με το απόλυτο των νικών σε τρεις αναμετρήσεις, θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για το Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκες», που πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας μόνο νίκες θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από τη Βουδαπέστη.

Για τη σπουδαία αποψινή αναμέτρηση έκαναν δηλώσεις ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Κραβαρίτης και η Βασιλική Πλευρίτου. Αναλυτικά όσα είπαν:

Δημήτρης Κραβαρίτης: «Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες για την 4η αγωνιστική του Champions League. Η Ούιπεστ είναι άλλη ομάδα στην έδρα της και παίζει και το τελευταίο της… χαρτί, αναφορικά με την πρόκριση. Εμείς, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση».

Βασιλική Πλευρίτου: «Μια ακόμα ευρωπαϊκή αναμέτρηση απέναντι στην ουγγρική Ούιπεστ. Γνωρίζουμε, ότι είναι θα είναι αρκετά πιο δύσκολη αναμέτρηση, συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ανυπομονούμε να δείξουμε τον χαρακτήρα που έχει αυτή η ομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο