fbpx

Ξαφνικό διαζύγιο του Σάκη Κεχαγιά με τη Σπαντάου

Ξαφνικό διαζύγιο του Σάκη Κεχαγιά με τη Σπαντάου

Χώρισαν, εντελώς αναπάντεχα, οι δρόμοι του Σάκη Κεχαγιά με τη Σπαντάου Βερολίνου. Οι διοικούντες την πρωταθλήτρια Γερμανίας διέκοψαν τη συνεργασία τους με τον Έλληνα τεχνικό, παρά την πολύ καλή πορεία της ομάδας, με μια λίγο περίεργη ανακοίνωση και χωρίς να δοθούν πρόσθετες λεπτομέρειες για την απόφασή τους.

«Πήραμε αυτή την απόφαση, ανεξάρτητα από τις επερχόμενες αθλητικές υποχρεώσεις, προς το συμφέρον του μέλλοντος της ανδρικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης και της εθνικής και διεθνούς φήμης που έχει αποκτήσει ο σύλλογός μας εδώ και δεκαετίες», ανέφεραν ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας Χάγκεν Σταμ και ο μάνατζερ Πίτερ Ρόλε, σε κοινή δήλωσή τους.

Ο Σάκης Κεχαγιάς ανέλαβε τη Σπαντάου το 2022, προερχόμενος από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Ρουμανίας. Την περασμένη σεζόν, η Σπαντάου κέρδισε το γερμανικό πρωτάθλημα με τον Κεχαγιά στην τεχνική ηγεσία.

Από την αρχή της φετινής σεζόν, η βερολινέζικη ομάδα έχει κατακτήσει το Σούπερ Καπ Γερμανίας και μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο εθνικό πρωτάθλημα. Έχει, εξάλλου και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, καθώς μετά από τέσσερα παιχνίδια στο Champions League, η Σπαντάου είναι στη 2η θέση του Δ’ ομίλου, ισόβαθμη με τη Μαρσέιγ και διεκδικεί την πρόκριση.

Αναμένεται και η τοποθέτηση του Έλληνα προπονητή για τον χωρισμό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο