fbpx

Πάντοβα-ΑΝΟ Γλυφάδας Repair 8-7: Ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΑΝΟΓ στην Ιταλία

Πάντοβα-ΑΝΟ Γλυφάδας Repair 8-7: Ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΑΝΟΓ στην Ιταλία

Προσπάθησαν ως το τελευταίο δευτερόλεπτο οι παίκτες του ΑΝΟ Γλυφάδας Repair στη Πάντοβα, όμως γνώρισαν την ήττα από την ιταλική ομάδα με σκορ 8-7, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του Euro Cup Γυναικών.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της ελληνικής ομάδας στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, σε αντίθεση με την Πάντοβα που μετράει δυο νίκες-μια ήττα. Στις 25/11 ο ΑΝΟ Γλυφάδας i repair θα αγωνιστεί στη Γαλλία για τον αγώνα με την Λιλ.

Σχετικά με την έκβαση του αγώνα, οι φιλοξενούμενες έκαναν ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρώτο μέρος, το οποίο τις βρήκε να προηγούνται με 3-4. Σ’ εκείνο το σημείο όμως ξεκίνησε η αντεπίθεση της ιταλικής ομάδας, που με σερί 6-0 πέρασε μπροστά και πήρε τον έλεγχο του ματς (7-4).

Μείωσε ο ΑΝΟΓ σε 7-5, οι Ιταλίδες επανάφεραν τη διαφορά στα προηγούμενα επίπεδα (8-5), αλλά το μόνο που κατάφερε η ελληνική ομάδα ήταν να σκοράρει άλλες δύο φορές με τις Φουντωτού και Γρηγοροπούλου, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ (8-7).

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 4-0, 1-3

ΠΑΝΤΟΒΑ (Στέφανο Ποστερίβο): Τεάνι, Μπασέλε, Κασάρα 2, Σάαπ, Κεϊρόλο 2, Κασόν, Μιγιό 2, Γιάκομπι, Προϊέτι, Μεγκιάτο 2, Ντέλι Γκουάντι, Γκριγκολόν, Ποζάνι.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου 1, Μουστακαρία, Αναστασία Λούδη, Γρηγοροπούλου 3, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι, Ο’Ράιλι, Φουντωτού 3, Πιοβάν, Κουρέτα, Τσιάρα.

Διαιτητές: Χαουμαντρέου (Ισπανία), Σαϊμπεν (Ουγγαρία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο