fbpx

Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός 10-15: Κορυφή και άλμα πρόκρισης οι ερυθρόλευκες

Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός 10-15: Κορυφή και άλμα πρόκρισης οι ερυθρόλευκες

Με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 15-10 επί της ισπανικής Μεντιτεράνι και πέτυχε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο Δ’ προκριματικό όμιλο του Champions League Γυναικών. Οι ερυθρόλευκες του Πειραιά απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του Ομίλου και έχουν κάνει σπλήνα πρόκρισης στο F-4.

Μετά και τη νίκη του ΝΟ Βουλιαγμένης που προηγήθηκε, η βαθμολογία είναι: Ολυμπιακός 9, Βουλιαγμένη 6, Ουίπεστ 3 και Μεντιτεράνι 0. Η πρώτη ομάδα θα συνεχίσει στη τελική φάση.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού δεν ξεκίνησαν καλά και έχαναν με 5-2 στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου. Με τέρμα της Ξενάκη η ελληνική ομάδα βρέθηκε στο πρώτο μισό να είναι πίσω στο σκορ με την μικρότερη διαφορά 6-5.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Ολυμπιακός ανέβασε… πολλές ταχύτητες, έσφιξε όσο δεν έπαιρνε την άμυνά του (δέχθηκε μόλις τέσσερα γκολ), μετέτρεψε το 6-8 σε 11-9 και στο τελευταίο οκτάλεπτο με περισσό πάθος πήρε και διαφορά, αλλά αυτό που μετράει είναι η μεγάλη εκτός έδρας νίκη. 

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ.

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (ΙΣΠΑΝΙΑ) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-15

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 3-6, 1-4.

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (Ντίαζ Λιζαράν): Χιμένεθ, Βαν ντερ Βέιντεν, Μαρτίν 1, Μάρκος Ριβέρο, Τεμπράνο, Μορένο 4, Εσπαρ 1, Πρατς 1, Βιλαντότ, Αλμέδα, Μούσκι 2, Πεναλβέρ 1, Ντίαζ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 4, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 3, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κωνσταντοπούλου.

Διαιτητές: Βένγκενροθ (Ελβετία), Ντουράσκοβιτς (Μαυροβούνιο)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο