fbpx

Α1 Ανδρών, 7η αγωνιστική: Νίκες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΝΟ Χανίων

Α1 Ανδρών, 7η αγωνιστική: Νίκες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΝΟ Χανίων

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός στη Γλυφάδα, νικώντας τον ΑΝΟΓ με 9-21 διατηρώντας το μομέντουμ από την επιβλητική εμφάνιση και νίκη στην Κροατία κόντρα στην Γιουγκ Ντουμπρόβνικ για το Champions League, ενώ λίγο πιο δύσκολα επικράτησαν Παναθηναϊκός ΝΟ Χανίων, για την 7η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α1 Ανδρών.

Οι “ερυθρόλευκοι” επιβλήθηκαν του ΑΝΟΓ στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας και διεύρυναν το σερί νικών τους (7/7), όντας στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης. Από την άλλη οι γηπεδούχοι βρίσκονται σταθερά στην 4η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του Γιώργου Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας της Γλυφάδας, σε ματς που για τους Πειραιώτες ήταν κορυφαίοι οι Νικολαΐδης με 5 γκολ και ο Παπαναστασίου με 4.

Οκτάλεπτα: 1-6, 3-5, 4-4, 1-6.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 2, Βαλλιανάτος, Ναγκλ, Μαυράκης, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 1, Μιγκλής 1, Παπαγεωργίου 2, Πούρος 2, Ηλιόπουλος Α. 1, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ., Θώμογλου, Πριμηκύριος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Δερβίσης, Αλαφραγκής 2, Δήμου 3, Νικολαΐδης 5, Παπαναστασίου 4, Δαμίγος, Γκίλλας 3, Χαλυβόπουλος.

Διαιτητές: Κόκκινος, Μπαλαμπάνης

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος

Παναθηναϊκός – ΝΟ Πατρών 11-9

Παράλληλα, τη δεύτερη διαδοχική νίκη του και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός, που νίκησε δύσκολα και με ανατροπή τον μαχητικό ΝΟ Πατρών με 11-9στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη, με ένα σερί 4-0 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης επέστρεψαν στο ματς και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, φτάνοντας στους 10 βαθμούς, ενώ οι Πατρινοί, που πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, παράμειναν στους 3 βαθμούς.

Οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 2-4, 4-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Παπαθεοδοσίου, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ. 2, Στίβενσον 4, Μπραΐμης, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας 2, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Εγνατιάδης.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 1, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Γεωργαράς 3, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Λαμπάτος, Βικάτος 2, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 3, Μπετχαβάς.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Παντελής

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης

ΝΟ Χανίων – ΝΟ Χίου 8-6

Τέλος, την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΝΟ Χανίων, που επικράτησέ εντός έδρας με 8-6 επί του ΝΟ Χίου, στο νησιωτικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βιζυράκη “έσπασε το ρόδι” και ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια, ώστε να μπορέσει να πετύχει το φετινό της στόχο. Οι Κρητικοί είχαν πολύ καλές αμυντικές λειτουργείες, βρήκαν επιθετικές λύσεις στα χρονικά σημεία που έπρεπε, και υπερασπίστηκαν τη διαφορά που έχτισαν στο πρώτο και το δεύτερο οκτάλεπτο.

Οκτάλεπτα: 0-0, 3-2, 3-1, 2-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 1, Παζαΐτης 1, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Μητράκης 1, Γκουσάροβ 3, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης 1, Τσικοβάνι 1, Καρακούρος Μ. 1, Καλαργυρός, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Γκάγκουλιτς, Πανταζόπουλος, Μαρουλάς, Αμπάζης, Αγιωργούσης 2, Γιανναράς.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Ιάκωβος Κουμής

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο