fbpx

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Υπερήφανη για τις 100 σερί νίκες»

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Υπερήφανη για τις 100 σερί νίκες»

Στο παιχνίδι με τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον Πειραιά, για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συμπλήρωσε τις 100 νίκες στο πρωτάθλημα και η αρχηγός Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε υπερήφανη για το συγκεκριμένο επίτευγμα. Παράλληλα, τόνισε πως γίνεται καθημερινά πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις του Θρύλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαργαρίτας Πλευρίτου:

«Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, σήμερα, κόντρα στη Γλυφάδα, το γνωρίζαμε. Σε κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους μας με τη σοβαρότητα που αρμόζει. Με αυτή τη νίκη, φτάσαμε τις 100 σερί στο πρωτάθλημα, από τον Μάιο του 2019, που είχαμε χάσει από τη Βουλιαγμένη στους τελικούς στα πέναλτι. Είμαι πάρα πολύ περήφανη, γιατί αυτό βγαίνει μέσα από τη σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις, χαίρομαι πάρα πολύ».

Κραβαρίτης: «Το DNA»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Κραβαρίτης είπε από την πλευρά του:

«Αυτό είναι το DNA του Ολυμπιακού: Μόνο νίκες! Αυτό στοχεύουμε, για αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Ξέρουμε και εμείς και τα κορίτσια τι πρεσβεύουμε σε αυτό το σωματείο». Συμφώνησε, εξάλλου, με τη Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Είμαστε περήφανοι για τις 100 σερί νίκες». Και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, κλείσαμε ένα κύκλο με παιχνίδια Τετάρτη-Σάββατο, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Μέχρι στιγμής, η ομάδα έχει ανταποκριθεί στα πράγματα που έχω ζητήσει. Θα ξεκουραστούμε και θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το ματς που έχουμε στην Ισπανία. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής, σήμερα, στα νεαρά κορίτσια, ανταποκρίθηκαν πολύ καλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο