fbpx

Γλυφάδα-Ντε Τσάαν 8-9: Ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΑΝΟΓ

Γλυφάδα-Ντε Τσάαν 8-9: Ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΑΝΟΓ

Η Γλυφάδα γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες με 9-8 από την ολλανδική Ντε Τσάαν στο κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά, στη 2η αγωνιστική του Euro Cup γυναικών.

Πλέον, με δύο ήττες σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις στον Α΄ όμιλο, ο ΑΝΟΓ είναι εξαιρετικά δύσκολο να διεκδικήσει το “εισιτήριο για το final-4.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι νεαρές παίκτριες του Αργύρη Θεοδωρόπουλου ήταν πίσω στο σκορ (1-4), όμως κατάφεραν με σερί 4-0 να περάσουν μπροστά (5-4) και μάλιστα να φτάσουν στο +3 (7-5) στο τέλος της τρίτης περιόδου. Η Ντε Τσάαν απάντησε με δικό της σερί 3-0 και ξαναπήρε προβάδισμα (8-7), αλλά η Ο΄Ράιλι ισοφάρισε. Στα 12 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη η Ντρέβες σε παίκτρια παραπάνω χάρισε τη νίκη στην ολλανδική ομάδα.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-1, 5-1, 1-4

Οι συνθέσεις:

ΓΛΥΦΑΔΑ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Νίνου, Μουστακαρία, Λούδη, Γρηγοροπούλου, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκε, Ο΄Ράιλι 5, Φουντωτού, Πιοβάν 1, Κουρέτα 2, Τσιάρα

ΝΤΕ ΤΣΑΑΝ (Μικ Ερικ Γιαν Φαν ντεν Μπρι): Φαν Λεόιβεν, Λ. Ρόγκε 2, Ντεν Αουντεν 1, Φαν ντερ Φέεν, Σαμ, Σλοτ, Ουστερμπάαν, Κούπμαν 1, Σαπ 2, Ντρέβες 2, Πλούγκε, Μπ. Ρόγκε 1, Φαν ντεν Ντομπελστέεν

Διαιτητές: Τσακμάκογλου (Τουρκία), Ερτσε (Ουγγαρία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο