fbpx

Α1 Ανδρών: “Σίφουνας” ο Ολυμπιακός στην Πάτρα – Νίκες για ΑΝΟΓ και ΓΣ Περιστερίου

Α1 Ανδρών: “Σίφουνας” ο Ολυμπιακός στην Πάτρα – Νίκες για ΑΝΟΓ και ΓΣ Περιστερίου

Άνετο πέρασμα για τον Ολυμπιακό από την Πάτρα, καθώς νίκησε εύκολα την τοπική ομάδα με 3-19 στην αχαϊκή πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 Ανδρών, και έτσι οι “ερυθρόλευκοι” δίνουν συνέχεια στο σερί των νικών τους (5/5).

Οι παίκτες του Χρβόγε Κόλιανιν επέβαλαν εξαρχής τους δικούς τους ρυθμούς, και σταδιακά αύξαναν τη διαφορά μέχρι το φινάλε, σε μια αναμέτρηση που ο Κροάτης τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκούρασε τον Ντίνο Γεννηδουνιά.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως το παιχνίδι έγινε χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες, σύμφωνα και με τα αναφερόμενα στο φύλλο αγώνα, μιας και το κολυμβητήριο δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα πιστοποιητικό πυρασφάλειας.

Οκτάλεπτα: 1-5, 0-3, 1-5, 1-6.

ΝΟΠ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Λαμπάτος, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεωργαράς, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γκότσης, Βικάτος 2, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 1, Μπετχαβάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Λιαντζίρης, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης 4, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου Τ. 4, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Χαλυβόπουλος.

Διαιτητές: Βασιλείου, Μάρκοβιτς

Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 15-6

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο ήττες στην Α1 Ανδρών, μιας και επιβλήθηκε με 15-6 επί του ΝΟ Χίου για την 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου, φτάνοντας έτσι τους 9 βαθμούς, σε αντίθεση με τους Χιώτες που μένουν στους τρεις.

Ανώτεροι σε όλους τους τομείς ήταν οι γηπεδούχοι, που από το δεύτερο οκτάλεπτο κυριάρχησαν απόλυτα, αυξάνοντας τη διαφορά στο σκορ μέχρι το φινάλε. Κορυφαίοι σκόρερ του οι Τσαταλιός και Πούρος.

Οκτάλεπτα: 2-1, 5-2, 4-1, 4-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος 3, Ναγκλ, Μαυράκης, Μιγκλής, Μιγιούσκοβιτς 3, Τσαταλιός 4, Παπαγεωργίου, Πούρος 4, Ηλιόπουλος Α. 1, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ., Θώμογλου, Πριμηκύριος.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Τσικοβάνι, Καρακούρος Μ., Καλαργυρός 2, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Γκάγκουλιτς 1, Πανταζόπουλος 2, Μαρουλάς, Αμπάζης, Αγιωργούσης, Υδραίος, Γιανναράς.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Αγγελίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9-12

Παράλληλα, ο ΓΣ Περιστερίου συνεχίζει το αήττητο σερί του στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη και την έδρα το ΝΟ Χανίων με 9-12, για την 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου, επιστρέφοντας παράλληλα τις νίκες μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη έφτασε τους 13 βαθμούς (4 νίκες και μία ισοπαλία) και βρίσκεται σταθερά στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους Χανιώτες που παρέμειναν χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες πήραν τον έλεγχο του ματς από το ξεκίνημα μ’ ένα μικρό προβάδισμα, που το μετέτρεψαν σε διαφορά ασφαλείας στο τρίτο οκτάλεπτο, έχοντας για κορυφαίους τους Φώσκολο, Μπεριστιάνο και Τοράκη.

Οκτάλεπτα: 3-5, 2-2, 1-2, 3-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης 2, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Μητράκης 1, Γκουσάροφ 5, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 2, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης, Αντζιτς 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 3, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ., Σέννης, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάνος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο