fbpx

Άγγελος Βλαχόπουλος: Πήρε με τη βούλα το σερβικό διαβατήριο

Άγγελος Βλαχόπουλος: Πήρε με τη βούλα το σερβικό διαβατήριο

Ένα θέμα για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει προ καιρού, σχετικά με τη Νόβι Μπέογκραντ και τον Άγγελο Βλαχόπουλο, οριστικοποιήθηκε και τυπικά

Ο Έλληνας διεθνής άσος και βασικό στέλεχος της ομάδας από το Βελιγράδι είναι πλέον κάτοχος σερβικού διαβατηρίου, λύνοντας τα χέρια των ανθρώπων του συλλόγου στις εγχώριες διοργανώσεις της Σερβίας, όσον αφορά τη χρησιμοποίηση ξένων παικτών.

Οι περιορισμοί που υπάρχουν στον αριθμό των ξένων (3 στο σύνολο) σε Regional League(Αδριατική Λίγκα) και στο σερβικό πρωτάθλημα δεν επέτρεπαν στη Νόβι Μπέογκραντ να έχει στη σύνθεσή της και τους 4 αλλοδαπούς της. Έτσι, μετά τη συνηθισμένη για τη χώρα και τα αθλητικά της δρώμενα εξέλιξη, ο Βλαχόπουλος, στην τρίτη του σεζόν στη Σερβία, θα λογίζεται ως γηγενής και ως εκ τούτου, οι ΓρανάδοςΣκουμπάκης και Ντε Μικέλις θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται κανονικά στα πλάνα του προπονητή τους.

Διευκόλυνση που αφορά βέβαια μόνο τις εντός των τειχών διοργανώσεις μιας και στο Len Champions League δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Φυσικά δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας ως προς την παρουσία του… εγκεφάλου της «γαλανόλευκης» στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς οι διαδικασίες έτρεξαν μονάχα για την ελευθέρωση μιας θέσης ξένου και δεν επηρεάζεται επουδενί η θέση του με το εθνόσημο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο