fbpx

Ολυμπιακός-Ούιπεστ 15-8: Ιδανική πρεμιέρα για τις “ερυθρόλευκες” στο LEN Champions League

Ολυμπιακός-Ούιπεστ 15-8: Ιδανική πρεμιέρα για τις “ερυθρόλευκες” στο LEN Champions League

“Φιορόζος” ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των αγώνων του στο Δ’ όμιλο του LEN Champions League, καθώς επικράτησε εύκολα της ουγγρικής Ούιπεστ με σκορ 15-8, με κορυφαία για τις “ερυθρόλευκες” την Νικόλ Ελευθεριάδου που σκόραρε 5 γκολ, αλλά και την γκολκίπερ Ιωάννα Σταματοπούλου.

Παράλληλα, κέρδισε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις το απίστευτο τέρμα που σημείωσε η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, σκοράροντας σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου στην εκπνοή της αναμέτρησης, δίνοντας έτσι έναν όμορφο επίλογο σε ένα πολύ παραγωγικό-ευρωπαϊκό απόγευμα για την ελληνική ομάδα.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας κράτησε τη φιλοξενούμενη ομάδα μακριά από το γκολ για περίπου 12 λεπτά, από το 7:46 της πρώτης περιόδου όταν προηγήθηκε με 1-0, ως το 4:33 της δεύτερης όταν μείωσε σε 6-2. Ενδιάμεσα ο Ολυμπιακός είχε έτρεξε σερί 6-0.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 3-3, 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 5, Τριχά 3, Ξενάκη, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Σάντα, Β. Πλευρίτου 1, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο.

ΟΥΙΠΕΣΤ (Μάρτον Μπεντζούρ): Μάγκιαρι, Όμπελι, Μάτσαϊ, Χάϊντου, Λεντβάι 2, Βάρο 1, Μπάκσα, Τίμπα 3, Σζέγκεντι, Ριμπάνκσα 1, Ίρμες, Περεσζτέγκι-Νάγκι 1, Γκολοπέντζα.

Διαιτητές: Φεράρι (Ιταλία), Μπλανσάρ (Γαλλία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο