fbpx

Νικηφόρα πρεμιέρα και ο Εθνικός στο Champions League γυναικών, 15-13 με ανατροπή τη Φερεντσβάρος

Νικηφόρα πρεμιέρα και ο Εθνικός στο Champions League γυναικών, 15-13 με ανατροπή τη Φερεντσβάρος

Χρειάστηκε να κάνει ανατροπή ο Εθνικός Gold Force για ν’ αρχίσει με το δεξί τους αγώνες του στον Γ’ Όμιλο του LEN Champions League πόλο γυναικών. Στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ουγγρική Φερεντσβάρος βρέθηκε να χάνει στο πρώτο οκτάλεπτο 5-2, αλλά ανασυντάχθηκε γρήγορα κι έκανε την πλήρη ανατροπή. Μέχρι να λήξει το ημίχρονο είχε ισοφαρίσει σε 7-7 και στο τέλος επικράτησε 15-13 σε ισορροπημένο ματς στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Στο δεύτερο μέρος ήταν οι φιλοξενούμενες εκείνες που ξαναπήραν προβάδισμα αρχικά όταν έκαναν το 9-7. Ο Εθνικός απάντησε με σερί 4-0, προηγήθηκε 11-9 και κράτησε τον έλεγχο μέχρι το τέλος.

Ακόμα και όταν η Φερεντσβάρος ισοφάρισε 11-11, τα κορίτσια του Σωτήρη Λέανδρου έβγαλαν αποφασιστικότητα, σημείωσαν τρία γκολ, και έκαναν το 14-11. Η ουγγρική ομάδα μείωσε στο γκολ, ώσπου η Κατσιμπρή στα 17 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος έβαλε το καθοριστικό τέρμα.

Στις 21/10 για τη 2η αγωνιστική η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί στην έδρα της Έγκερ, στην Ουγγαρία (ηττήθηκε 18-5 από την Ματαρό εντός).

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (ΟΥΓΓΑΡΙΑ) 15-13

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 5-2, 4-3, 4-3

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Κατσιμπρή 3, Κλαψιανού 1, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 5, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου 1, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 2, Λυδία Μαυρωτά.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Γκιόργκι Γκέρεντας): Κις 1, Μπόντσα, Μάτε 3, Γκουρισάτι 1, Πότσε 1, Φάρκας 1, Φελκάι, Λεϊμέτερ 3, Κούνα, Βάλι 3, Τοτ, Σάμπο, Νέσμελι.

Διαιτητές: Μπλάσκοβιτς (Κροατία), Σιλντάν (Ισραήλ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο