fbpx

Με δυνατή άμυνα, 14-9 ο ΝΟ Βουλιαγμένης τη Μεντιτερανί (pics)

Με δυνατή άμυνα, 14-9 ο ΝΟ Βουλιαγμένης τη Μεντιτερανί (pics)

Λειτούργησε με εξαιρετικό τρόπο στην άμυνα ο ΝΟ Βουλιαγμένης και είχε ιδανική αρχή στον Δ’ όμιλο του LEN Champions League. Στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων πέτυχε πολύτιμη νίκη με 14-9 απέναντι στη Μεντιτερανί και αξιοποίησε το γεγονός ότι στο 2ο και το 3ο οκτάλεπτο κράτησε την εστία του ανέπαφη!

Η ομάδα από την Ισπανία είχε ισχνό προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου με 4-3, αλλά μετά ανέλαβε τον έλεγχο η ελληνική ομάδα. Δεν δέχτηκε γκολ στα επόμενα 17,5 λεπτά, η ίδια σκόραρε σε αυτό το διάστημα 8 φορές και δεν μπορούσε πια να χάσει την ευκαιρία για τη νίκη. Με το σκορ να έχει μετατραπεί σε 11-4 δεν δυσκολεύτηκε να κάνει διαχείριση στην τελευταία περίοδο και να φτάσει στη θετική πρεμιέρα.

Στη 2η αγωνιστική του γκρουπ (21/10) θα διεξαχθεί το ελληνικό ντέρμπι Ολυμπιακός-ΝΟ Βουλιαγμένης στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Δείτε αναλυτικά την εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (ΙΣΠΑΝΙΑ) 14-9

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-0, 3-0, 3-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 2, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 3, Ριντζ 2, Σλίκινγκ, Μαρία Πάτρα 1, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Τζούστρα 1, Αγγελίδη 1, Διαμαντοπούλου.

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (Μαριάν Ντίαζ): Χιμένεθ Πέρεζ, Βαν Ντερ Βέιντεν 1, Μάρτιν Μορόν, Μάρκος Ριβέρο, Τεμπράνο Χάμπο, Μορένο Πέρεζ 2, Εσπάρ 1, Πρατς Ροντρίγκεζ 3, Βιλαντότ, Πιτάρτς 1, Μούκσι, Πεναλβέρ Γκρανέρο 1, Ντίαζ Ντίαζ.

Διαιτητές: Ντεμπρετσένι (Ουγγαρία), Βαν ντερ Μπεργκ (Ολλανδία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο