fbpx

Απόλλων Σμύρνης: Φοβίζει η Σαβόνα μετά τη μεγάλη νίκη της επί της Μπρέσια

Απόλλων Σμύρνης: Φοβίζει η Σαβόνα μετά τη μεγάλη νίκη της επί της Μπρέσια

Με την ψυχολογία στα ύψη θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για την πρεμιέρα του Euro Cup Ανδρών απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης η Σαβόνα (Σάββατο 7/10, 15:30), καθώς η ιταλική ομάδα πέτυχε μια τεράστια νίκη για το εγχώριο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, χθες Τετάρτη (5/10).

Η φιναλίστ του περσινού Euro Cup εντυπωσίασε με αντίπαλο την περίφημη Μπρέσια, μια από τις κορυφαίες ομάδες τόσο της Ιταλίας, όσο και του Champions League, καθώς σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε 11-10 της ομάδας του Σάντρο Μπόβο και αναμφίβολα πήρε έντονη δόση ψυχολογίας ενόψει της αναμέτρησης με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» το Σάββατο στο «Σεράφειο».

Σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, με πλήθος ποινών και για τις δύο ομάδες, ο Ντούρντιτς, πέντε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε σε παίκτη παραπάνω κατάφερε να γράψει το τελικό 11-10 και να δώσει τη νίκη στη Σαβόνα, με τον Απόλλωνα να έρχεται αμέσως σε ετοιμότητα ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα, επομένως οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη θα είναι ακόμη πιο υποψιασμένοι ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα σε μια, όπως αποδεικνύει και φέτος, εξαιρετική ομάδα. Να σημειωθεί ότι η Σαβόνα στο παιχνίδι με τη Μπρέσια κέρδισε 16 ποινές και πέτυχε 8 γκολ σε παίκτη παραπάνω.

Η προσθήκη τριών διεθνούς εμβέλειας αθλητών, δηλαδή των Φιλιόλι, Βάβιτς και Έρντελι έχει προσδώσει έξτρα δυναμική, ενώ κόντρα στη Μπρέσια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Γκουΐντι και Κομποπιάνο.

ΣΑΒΟΝΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ 11-10

ΣΑΒΟΝΑ: Νικόσια, Ρόκι, Πατχαλίεφ 1, Φιλιόλι 2, Βάβιτς, Ρίντσο 1, Ουρμπινάτι 1, Μπρούνι 1, Καμποπιάνο 1, Γκουόντι 2, B., Ντούρμπιτς 1, Έρντελι 1, Ντα Ρολντ, Μπραγκαντίνι.

ΜΠΡΕΣΙΑ: Τεσάνοβιτς, Ντελ Μπάσο 1, Ντόλτσε 1, Φαράλια 1, Λάζιτς, Γκιανάντζα 1, Ρεντζούτο Ιοντίτσε 3, Γκουεράτο 2, Αλεσιάνι, Μάντζι, Ίρβινγκ 1, Μπαλτζαρίνι, Μαμίνα Μιλάνι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο