fbpx

ΝΟ Χίου-Ολυμπιακός 3-28: Έκανε το 2/2 και… φεύγει για Τιφλίδα

ΝΟ Χίου-Ολυμπιακός 3-28: Έκανε το 2/2 και… φεύγει για Τιφλίδα

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, αφού επικράτησαν εύκολα με 28-3 τον ΝΟ Χίου εκτός έδρας, για την 3η αγωνιστική της Α1 και πανηγύρισαν το πρώτο τους φετινό “διπλό” και το 2/2.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 22-1, κερδίζοντας με +25, με πρώτο σκόρερ τον Δήμου με έξι γκολ (από τέσσερα τέρματα Γενηδουνιάς, Φουντούλης, από τρία Δερβίσης, Παπαναστασίου). 

Πλέον, η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με την Ντιναμό στην Τιφλίδα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Υπενθυμίζεται, ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν την 1η αγωνιστική της Α1 στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, την άλλη εβδομάδα, στις 11/10.

Τα οκτάλεπτα: 1-8, 0-5, 0-9, 2-6

ΝΟ Χίου (Γεράσιμος Βολτυράκης): Ι. Καρακούρος, Κ. Φρυδάς, Τσικοβάνι, Μ. Καρακούρος, Καλαργυρός, Παπαλουκάς, Γκάγκουλιτς 1, Πανταζόπουλος, Μαρουλάς, Αμπαζής 2, Κοτσαμπάς, Κουστουμπέκης, Μπόης, Δ. Φρυδάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 4, Γούβης 1, Δερβίσης 3, Χαλυβόπουλος, Αλαφραγκής 2, Δήμου 6, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο