fbpx

Εθνικός-Πάντοβα 9-7: Στους ομίλους του Champions League γυναικών οι “κυανόλευκες”!

Εθνικός-Πάντοβα 9-7: Στους ομίλους του Champions League γυναικών οι “κυανόλευκες”!

Ο Εθνικός έκανε ένα εξαιρετικό ματς και κέρδισε την Πάντοβα με 9-7 για τα προκριματικά του Champions League πόλο γυναικών, περνώντας στους ομίλους της διοργάνωσης.

Με τη νίκη τους οι “κυανόλευκες” έφτασαν τους 8 βαθμούς και την κορυφή του προκριματικού Ομίλου, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Group B.

Κομβική στη επικράτηση του Εθνικού ήταν η αρχηγός της ομάδας Ελένη Σωτηρέλη, ενώ σε εξαιρετική μέρα ήταν και οι Κατσιμπρή και Χατζηκυριακάκη, που κατοχύρωσαν τη νίκη με τα δύο τελευταία κομβικά τέρματα

Πλέον, οι παίκτριες του Στέφανου Λέανδρου αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το φινάλε για να “κλειδώσουν” την πρωτιά κόντρα στην Μιλούζ (23/09, 21:30).

Το ματς ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι από το ξεκίνημα. Στα μέσα της τρίτης περιόδου η ομάδα του Πειραιά πήρε διαφορά δυο τερμάτων, όμως η Πάντοβα έκλεισε τη περίοδο με 6-6. Στην επόμενη περίοδο η Ειρήνη Νίνου έκανε το 7-6, αλλά η Αλέσια Μίλο στα 6:44 ισοφάρισε. Προς το τέλος, ο Εθνικός σκόραρε με την Έφη Κατσιμπρή και τη Φοίβη Χατζηκυριακάκη και “σφράγισε” το τελικό 9-7.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-2, 2-2, 3-1

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLD FORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Κατσιμπρή 2, Κλαψιανού, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 2, Χατζηκυριακάκη 3, Άλκ. Μπενέκου 1, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου, Μαυρωτά.

Σκόραραν για την Πάντοβα οι: Μίλο 3, Σάαπ 2, Κασόν 1, Μεγκιάτο 1.

Διαιτητές: Ντεμπρετσένι (Ουγγ.), Όμε (Γερμανία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο