fbpx

ΑΝΟ Γλυφάδας-Άλιμος ΝΑΣ Betsson 9-19: Ιστορική πρόκριση στους “16” για την ομάδα του Βέργου

ΑΝΟ Γλυφάδας-Άλιμος ΝΑΣ Betsson 9-19: Ιστορική πρόκριση στους “16” για την ομάδα του Βέργου

Εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην ελίτ του Champions League Γυναικών ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson, που νίκησε εύκολα τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 9-19 στο ελληνικό παιχνίδι του Α’ προκριματικού ομίλου της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στο «Άλφρεντ Χάγιος» της Βουδαπέστης.

Έχοντας σημειώσει δύο νίκες στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, η ομάδα του Πάνου Βέργου συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα, και για πρώτη φορά θα παίξει στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που αξίζει με βάση την αγωνιστική της εικόνα.

Οι τυπικά φιλοξενούμενες μπήκαν εξαρχής με φανερές τις προθέσεις τους για τη νίκη. Προηγήθηκαν με 5-0 και 8-2 στο πρώτο μόλις οκτάλεπτο, και μετέπειτα έκαναν διαχείριση στον ρυθμό του αγώνα για να φτάσουν στην εύκολη επικράτηση. Το ημίχρονο έκλεισε με 10-3 και το τρίτο οκτάλεπτο 15-6.

Αύριο Σάββατο (23/9), ο Άλιμος θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του κόντρα στην ουγγρική Ούιπεστ στις 19:00 το απόγευμα, ενώ ο ΑΝΟΓ έχει μπροστά του δύο δύσκολες αποστολές απέναντι στη Γερμανική Σπαντάου (Σάββατο, 20:45) και κόντρα στην Ούιπεστ (Κυριακή, 12:45).

Οι πρώτες τρεις ομάδες κάθε ομίλου συνεχίζουν στο LEN Champions League, ενώ οι υπόλοιπες δύο στο LEN Euro Cup. Ο Άλιμος εξαρχής

Τα οκτάλεπτα: 2-8, 1-2, 3-5, 3-4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου, Μουστακαρία 1, Αναστασία Λούδη 1, Γρηγοροπούλου, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι 1, Ο’Ράιλι 4, Φουντωτού 1, Πιοβάν , Κουρέτα 1, Τσιάρα.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 3, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή 2, Μελίνα Καρυπίδου 3, Χαλδαίου, Ασημάκη 4, Ηρώ Καρυπίδου 2, Κούλχαας 1, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 1, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη.

Διαιτητές: Βένγκενροθ (Ελβετία), Μάρτιν (Ισπανία)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Α’ Ομίλου: Ούιπεστ-Σπαντάου 15-7, Ούιπεστ-Φερεντσβάρος 11-9.

Η βαθμολογία:
1. Άλιμος ΝΑΣ Betsson 9 βαθμοί
2. Ούιπεστ 6 βαθμοί
3. Φερεντσβάρος 3 βαθμοί
4. ΑΝΟ Γλυφάδας 0 βαθμοί
5. Σπαντάου 0 βαθμοί

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο