fbpx

Γούνας στο Apexsports για κλήρωση Euro Cup: «Ο Πανιώνιος να πάρει αυτό που δεν κατάφερε την περασμένη σεζόν»

Γούνας στο Apexsports για κλήρωση Euro Cup: «Ο Πανιώνιος να πάρει αυτό που δεν κατάφερε την περασμένη σεζόν»

Στον Ε’ Όμιλο των προκριματικών του Euro Cup κληρώθηκε ο Πανιώνιος με αντιπάλους δύο ουγγρικές, την Όρβοσι Βουδαπέστης και τη Χόνβεντ, αλλά και την ισπανική Ετσέιντε και τη White Sarks Αννόβερο από τη Γερμανία. Διοργανώνει, μάλιστα, τους αγώνες του συγκεκριμένου Ομίλου στην έδρα του στη Νέα Σμύρνη.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση των Ομίλων των “16” (όπου περνούν οι δύο πρώτες στην τελική βαθμολογία του προκριματικού ομίλου) είναι επιτακτική και οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου είναι το φαβορί, μπροστά μάλιστα και στον κόσμο τους, που για άλλη μια φορά αναμένεται να κατακλύσει τις εξέδρες και να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα. Άλλωστε ο Πανιώνιος, που είχε φτάσει στα ημιτελικά της ίδιας διοργάνωσης την περασμένη σεζόν, έχει φέτος υψηλότερες βλέψεις και φιλοδοξίες.

Το στίγμα μας δίνει με τις αποκλειστικές δηλώσεις του στο Apexsports, ο αρχηγός Αλέξανδρος Γούνας, που μιλάει και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μην αναφερθεί και στη γενέθλια ημέρα του “Ιστορικού”, καθώς ο Πανιώνιος συμπληρώνει σήμερα Πέπμτη (14/9), 133 χρόνια ζωής. Αναλυτικά όσα μας είπε:

«Μετά την περσινή χρονιά, που θεωρείται άκρως επιτυχημένη για τον Πανιώνιο, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις 4 αυτές ομάδες που κληρωθήκαμε για το Euro Cup.

Θεωρώ ότι η ομάδα φέτος έχει ανανεωθεί και ενισχυθεί κατάλληλα έτσι ώστε, σε συνδυασμό με τη σκληρή και μεθοδική προετοιμασία που έχουμε ακολουθήσει από τις 21 Αυγούστου να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και να πετύχουμε τον πρώτο ευρωπαϊκό στόχο, δηλαδή να έχουμε μια θέση στην επόμενη φάση και γιατί όχι να κάνουμε ανάλογη πορεία ή και καλύτερη από την περσινή, δηλαδή να βρεθούμε εκεί που δεν καταφέραμε πέρυσι και να πάρει ο Πανιώνιος την ευρωπαϊκή διάκριση που του αξίζει» (σ.σ. πρόκριση στον τελικό και διεκδίκηση του τροπαίου)

Και πρόσθεσε: «Σημαντικός παράγοντας για την πρόκριση κάθε ομάδας είναι η έδρα . Οπότε έχουμε και αυτό το πλεονέκτημα υπέρ μας, καθώς ο όμιλος αυτός θα γίνει μέσα στη Νέα Σμύρνη. Ελπίζω οι οπαδοί της ομάδας μας να είναι δίπλα μας -και αυτή τη φορά- σε κάθε παιχνίδι και να μας βοηθήσουν να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών, θεωρώ ότι έχουν γίνει πολλες αλλαγές σε όλες τις ομάδες, οπότε θα είναι άκρως ανταγωνιστικό με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στόχος της ομάδας είναι να βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και βήμα βήμα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τη γενέθλια ημέρα ο Αλέξανδρος Γούνας τόνισε: «Ο Πανιώνιος είναι ένας τεράστιος ιστορικός σύλλογος, από προσφυγικές ρίζες και με μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού. Εύχομαι να βαδίσει αιώνια και να φέρνει συνεχώς διακρίσεις. Κι εμείς, ως μέλη του, να τον κάνουμε περήφανο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο