fbpx

ΝΟ Βουλιαγμένης: Από την Οραντέα εκπέμπουν νέο ευρωπαϊκό αέρα οι σύγχρονοι “μπέμπηδες” του ΝΟΒ

ΝΟ Βουλιαγμένης: Από την Οραντέα εκπέμπουν νέο ευρωπαϊκό αέρα οι σύγχρονοι “μπέμπηδες” του ΝΟΒ

Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία στο Champions League της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, οπότε και κατέκτησε την 4η θέση στο Final-8 του Βελιγραδίου, η ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟ Βουλιαγμένης ταξίδεψε σήμερα Πέμπτη (7/9) στην Οραντέα της Ρουμανίας για να συμμετάσχει στον Γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του 2023/24.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ορτίτζια (Ιταλία), στην αυριανή (Παρασκευή 8/9) πρεμιέρα της, την Πριμόργιε Ριέκα (Κροατία) και την οικοδέσποινα Οραντέα (Ρουμανία). Την πρόκριση στη φάση των Ομίλων (των «16») παίρνει η 1η στην τελική βαθμολογία του Ομίλου.

Στην αποστολή των σύγχρονων “μπέμπηδων” του ΝΟΒ συμμετέχουν οι εξής αθλητές:
Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Σεμίρ Σπάχιτς, Ευστάθιος Καλογερόπουλος, Αντρέας Αλμύρας, Nemanja Ubovic, Νικόλαος Παπασηφάκης, Dylan Woodhead, Νικόλαος Καστρινάκης, Μάριος Καπότσης, Νικόλαος Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος Θωμάς, Εμμανουήλ Ανδρεάδης και Αναστάσιος Σαπουνάκης.

Μαζί τους ο προπονητής της ομαδάς Vladimir Vujasinovic, ο βοηθός προπονητή Γιώργος Χατζιδάκης, ο τεχνικός διευθυντής Ελμισιάν Αρτίν και ο φυσιοθεραπευτης της ομάδας Τζανής Αντρέας.

Ο αρχηγός του ΝΟ Βουλιαγμένης Μάριος Καπότσης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που και φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Champions league και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε έναν όμιλο με τρεις καλές ομάδες και θα πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό ώστε να μπορέσουμε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση και να μπούμε στους ομίλους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά».

Το πρόγραμμα των αγώνων του ΝΟΒ στον Όμιλο:

8/9/23

18:00 ΝΟ Βουλιαγμένης – CC Ortigia

9/9/23

17:00 ΝΟ Βουλιαγμένης – Primorje Rijeka

10/9/23

11:45 ΝΟ Βουλιαγμένης – CSM Oradea

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο