fbpx

ΑΝΟ Γλυφάδας: Ενισχύεται με την Αμερικανίδα Κιάρα Φράνκι – Απέκτησε και την Ευαγγελία Ρουμελιώτη (pics)

ΑΝΟ Γλυφάδας: Ενισχύεται με την Αμερικανίδα Κιάρα Φράνκι – Απέκτησε και την Ευαγγελία Ρουμελιώτη (pics)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του ΑΝΟ Γλυφάδας, με πρώτο στόχο της σεζόν τα προκριματικά του LEN Champions League στις 22-24 Σεπτεμβρίου, αλλά και την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή Αργύρη Θεοδωρόπουλου.

Την προσπάθεια αυτή αναμένεται να ενισχύσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας -και παράλληλα δεύτερη ξένη παίκτρια-, η Κιάρα Φράνκι, η οποία αγωνίζεται ως αμυντική, με ύψος 1μ.88, ενώ έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και αποφοίτησε από το UC San Diego, ύστερα από μια αξιοπρόσεκτη καριέρα στο NCAA.

Η Αμερικανίδα αμυντική δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην προετοιμασία του ΑΝΟΓ, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα και εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του συλλόγου.

Πρόκειται για μια δυνατή αθλήτρια, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι παράλληλα με την υδατοσφαίριση εκπροσωπούσε το UC San Diego και στην κολύμβηση, αποτελώντας μια ιδιαίτερα γρήγορη κολυμβήτρια που έχει ως αθλητικό πρότυπο την Κέιτι Λεντέκι. Μάλιστα, ο πατέρας της, Ράντι Φράνκι, υπήρξε επίσης τόσο πολίστας στη θέση του τερματοφύλακα, όσο και κολυμβητής στο UC San Diego, επομένως το… DNA μίλησε στην περίπτωση της ταλαντούχας, Κιάρα.

Η ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

Μόνο οι ανακοινώσεις, εξάλλου, απομένουν για να επισημοποιηθεί η συμφωνία του ΑΝΟ Γλυφάδας με την Ευαγγελία Ρουμελιώτη. Πρόκειται για μια επίσης σημαντική νέα προσθήκη στο νεανικό σύνολο που θα διαθέτει την ερχερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο ΑΝΟΓ.

Η νεαρή αθλήτρια, η οποία αγωνίζεται κυρίως ως αμυντική, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με το σκουφάκι της ΑΕΚ και πλέον προστίθεται στο ρόστερ της Γλυφάδας, ενώ απομένει μόνο η ανακοίνωση για την επισημοποίηση της νέας συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα κορίτσια του ΑΝΟΓ θα ταξιδέψουν σε λίγες ημέρες (22-24/9) για τη Βουδαπέστη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης την UVSE, τη Φερεντσβάρος, τη Σπαντάου, καθώς και την έτερη ελληνική ομάδα, τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson. Τρεις ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης των γυναικών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο