fbpx

Μιμήθηκαν τους Μπονούτσι και Κιελίνι οι Ζερβουδάκης και Μαυριόπουλος (pics)

Μιμήθηκαν τους Μπονούτσι και Κιελίνι οι Ζερβουδάκης και Μαυριόπουλος (pics)

Την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων U17 πανηγυρίζουν ακόμα οι Έλληνες διεθνείς, που επικράτησαν στον τελικό της Σερβίας στον τελικό της διοργάνωσης με 9-8, και ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, δύο από τους 15 πρωταγωνιστές της πρωτιάς στη διοργάνωση της Μανίσα της γειτονικής μας Τουρκίας, οι Ορέστης Ζερβουδάκης και Χρήστος Μαυριόπουλος, αποφάσισαν να γιορτάσουν την κατάκτηση του τροπαίου και των χρυσών μεταλλίων τους, μιμούμενοι τους ποδοσφαιριστές Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζιόρτζιο Κιελίνι.

Οι δύο Ιταλοί κορυφαίοι αμυντικοί, μετά την κατάκτηση του EURO 2020 με την εθνική τους ομάδα επί της Αγγλίας, ανάρτησαν φωτογραφία που απεικονίζονταν οι δύο τους στο κρεβάτι, αγκαλιά με το βαρύτιμο τρόπαιο.

Έτσι και οι νεαροί διεθνείς μας αποφάσισαν να κάνουν κάτι παρόμοιο, αγκαλιά με την κούπα στο κρεβάτι, και κρατώντας τα χρυσά μετάλλια με το άλλο χέρι.

Ωστόσο εκτός από τους Ιταλούς, κατά το παρελθόν κάτι παρόμοιο έχουν κάνει κι’ άλλοι αστέρες του ποδοσφαίρου, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά και ο Σαντιό Μανέ. Είναι κάτι που συνηθίζεται να κάνουν οι μεγάλοι αθλητές, μετά από έναν μεγάλο θρίαμβο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο