fbpx

ΑΕΚ: Σημαντική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα με τέσσερα σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα και μια ανανέωση (pics)

ΑΕΚ: Σημαντική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα με τέσσερα σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα και μια ανανέωση (pics)

Τέσσερις σπουδαίες μεταγραφές που ενισχύουν σημαντικά τη γυναικεία ομάδα πόλο εν όψει των υποχρεώσεών της και των φιλόδοξων στόχων της τη νέα σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις (σε Α1 Γυναικών και Κύπελλο Ελλάδας), αλλά και μια ανανέωση ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η απόκτηση των Σίλιας Λογοθέτη, Μικαέλας Πουλοπούλου, Μαρίας Γαλιατσάτου και της Δανάης Κωνσταντοπούλου.

Αναλυτικά οι τέσσερις ανακοινώσεις:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Σήλια Λογοθέτη. Η 25χρονη (04/10/1998) διεθνής αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Σήλια Λογοθέτη έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Εθνικό Πειραιώς, τον Ολυμπιακό Πειραιώς και τον Ολυμπιακό Αλίμου. Ήταν διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, έχοντας στο παλμαρέ της ένα χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Νεανίδων το 2015 στους πρώτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Σήλια Λογοθέτη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος της ομάδας της ΑΕΚ, μιας ομάδας η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια στην Α1. Από πλευράς μου εύχομαι πολλές επιτυχίες και υγεία σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου».

Σήλια, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μικαέλα Πουλοπούλου. Η 23χρονη τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.».

Η Μικαέλα Πουλοπούλου παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει σημαντικές εμπειρίες από την Α1 Εθνική Κατηγορία, έχοντας υπερασπιστεί την εστία του Εθνικού Πειραιώς, της ΝΕ Πατρών, του Ολυμπιακού ΣΦΠ, του Νηρέα Χαλανδρίου, αλλά και του ΝΟ Ρεθύμνου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μικαέλα Πουλοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Εύχομαι μια χρονιά πάνω από όλα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με πρόσωπα που εχω συνεργαστεί ξανά και θα προσπαθήσω κι εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Μικαέλα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία Γαλιατσάτου. Η 22χρονη (12/12/2001) περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Μαρία Γαλιατσάτου ξεκίνησε το πόλο από τον ΓΣ Περιστερίου, ενώ πέρασε για ένα έτος από την Ακαδημία του ΟΣΦΠ. Ακολούθησε ο ΑΝΟΓ, με τον οποίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε Νέες Γυναίκες και Νεάνιδες. Από το 2019 έως το 2022 ενίσχυσε και τη γυναικεία ομάδα του ΑΝΟΓ κατακτώντας 3 φορές την 3η θέση (2019, 2020, 2021) και 1 φορά την 2η θέση (2022). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε το σκουφάκι του Πανιωνίου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία Γαλιατσάτου δήλωσε στο aek.gr: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που γίνομαι μέλος του μεγάλου και ιστορικού συλλόγου της ΑΕΚ. Υπόσχομαι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου η Διοίκηση και οι προπονητές μου, με την αγωνιστικότητά μου και καταθέτοντας όλες μου τις δυνάμεις, ώστε με τις συναθλήτριες μου να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Καλή αθλητική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες».

Μαρία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Δανάη Κωνσταντοπούλου. Η 21χρονη (03/12/2002) περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Δανάη Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε το πόλο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και από το 2015 έως το 2020 κατέκτησε τίτλους και διακρίσεις με τα τμήματα υποδομής και με την πρώτη ομάδα. Το 2020 πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Πειραιώς, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ελλάδας Νέων Γυναικών, ακολούθησε ο Νηρέας Χαλανδρίου (2021-22), ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΓΣ Περιστερίου.

Η Δανάη Κωνσταντοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολυ χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε αυτόν τον σύλλογο και ανυπομονω να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση. Πιστεύω πως θα εχουμε μια άψογη συνεργασία με τους προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, καθώς με τα περισσότερα άτοιμα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε».

Δανάη, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Η Ένωση ανακοίνωσε, εξάλλου, την ανανέωση της συνεργασίας με την Άντζελα Γκίλλα:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Άντζελα Γκίλλα. Η 23χρονη (10/06/2000) αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Άντζελα Γκίλλα αποτέλεσε βασικό μέλος της περσινής ομάδας τόσο στην Α1 όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας και θα συνεχίσει να φορά το κιτρινόμαυρο σκουφάκι για άλλη μία χρονιά.

Άντζελα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο