fbpx

«Ας είμαστε ευγνώμονες…» – Η συγκινητική ανάρτηση του Βλαχόπουλου για τη μητέρα του (pic)

«Ας είμαστε ευγνώμονες…» – Η συγκινητική ανάρτηση του Βλαχόπουλου για τη μητέρα του (pic)

Τα χειρότερα πέρασαν… Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε η μητέρα του Άγγελου Βλαχόπουλου πριν από περίπου ενάμιση μήνα αποτελεί, πλέον, μια θλιβερή ανάμνηση για τον ίδιο και τη οικογένειά του. Και ο άσος της Νόβι Μπέογκραντ και της Εθνικής ομάδας πόλο δεν μπορούσε να κρύψει την ανακούφισή του για το αίσιο τέλος που είχε η συγκεκριμένη περιπέτεια.

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που απουσίασε από την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα. Με ανάρτησή του στα social media, λοιπόν, στην οποία υπάρχει η φωτό με τους δυο τους κατά την ανάρρωση, θέλησε να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν στο πλευρό του:

«44 ημέρες μετά… Από τον τρόμο μέχρι τα χαμόγελα σήμερα. Μεγάλο ταξίδι! Ας είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε γιατί όλα μπορεί ν’ αλλάξουν σε μια στιγμή.

Οφείλουμε ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στον Διευθυντή της Ορθοπεδικής του Ευαγγελισμού κ. Τζουρμπάκη και στους άμεσους συνεργάτες του κ. Λαλουδάκη και κ. Παπαδάκη για όλα όσα έκαναν για εμάς. 

Όπως επίσης και τον θωρακοχειρουργό μας κ. Ζήση για την εξαιρετική του δουλειά. Θα ήταν άδικο να μην αναφέρω την Κα. Ισχάκη και την ομάδα της που την παρακολουθούσαν τις πρώτες 18 μέρες στη ΜΕΘ 4 και μαζί τους ξεπέρασε τον κίνδυνο για την ζωή της..

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή για οτιδήποτε χρειαζόμασταν.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό της εθνικής ομάδας πόλο κ. Μαρίνο Γιώργο για τη βοήθεια και τη στήριξή του γιατί χωρίς εκείνον όλα θα ήταν διαφορετικά».

Δείτε το post του στο Instagram:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο