fbpx

Γενηδουνιάς: «Στοχεύουμε ψηλά και το δείχνουμε» (vid)

Γενηδουνιάς: «Στοχεύουμε ψηλά και το δείχνουμε» (vid)

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση της Εθνικής πόλο Ανδρών στους “4”, κόντρα στο Μαυροβούνιο με 10-9 στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Φουκουόκα.

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα, το δείξαμε και προχωράμε. Στοχεύουμε ψηλά, δεν σταματάμε εδώ. Συγχαρητήρια και στο Μαυροβούνιο, είναι πολύ δυνατή ομάδα». Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ο οποίος συνέχισε:

«Η άμυνά μας στο τέλος λειτούργησε και αυτό που καθόρισε το παιχνίδι ήταν η υπομονή μας στην επίθεση. Δεν έχει σημασία που δεν έβαλα εγώ το νικητήριο, σημασία έχει πως μπήκε και μπράβο στον Δημήτρη που το έβαλε». Η μόνη ομάδα που έχει δείξει ότι είναι ένα σκαλί παραπάνω είναι η Ισπανία, αλλά όλα τα παιχνίδια είναι πολύ κλειστά. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος στον ημιτελικό. Να ξεκουραστούμε και να πάμε με ενέργεια και καρδιά για τη νίκη», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ν. Γενηδουνιάς: «Αυτό που καθόρισε το παιχνίδι ήταν η υπομονή μας»”,”description”:”Οι δηλώσεις του παίκτη της Εθνικής ομάδας μετά την νίκη στον προημιτελικό με το Μαυροβούνιο “,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNy8yNS8wNy8zM180Nl82NGJmN2FkYTQyZDIyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M59S”,”uploadDate”:”2023-07-25T07:35:27.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cub2t1fmttix”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”expires”:”2023-12-30T22:00:00.000Z”,”regionsAllowed”:”GR”}

Δείτε τι είχε δηλώσει σχετικά ο Ντίνος Γενηδουνιάς στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή “Πισίνα & Σκορ” και τον Γιάννη Κορακή:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο