fbpx

Beachpolistas World Tour 2023: Δυναμικό ξεκίνημα στον Μαραθώνα (pics, vids)

Beachpolistas World Tour 2023: Δυναμικό ξεκίνημα στον Μαραθώνα (pics, vids)

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα στο Beachpolistas World Tour 2023, με τον Μαραθώνα να αποτελεί πόλο έλξης 200 Beachpolistas.

Πολλά γκολ και όμορφες στιγμές προσέφερε η ψυχαγωγική διοργάνωση για μία ακόμα χρονιά, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι νεαρότεροι αθλητές και αθλήτριες που διασκέδασαν με την ψυχή τους το απολαυστικό ομαδικό σπορ.

Η διοργάνωση είχε έντονη αγωνιστική δράση από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 20:30 το βράδυ και οι Beachpolistas αγωνίζονταν διαρκώς, απολαμβάνοντας παράλληλα την εξαιρετική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης. Στο αγωνιστικό σκέλος, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Blue Sharks, τη δεύτερη οι PMC Sharks από τη Νότιο Αφρική και το χάλκινο μετάλλιο οι PMC Orcas επίσης από την αφρικανική χώρα.

Στην κατηγορία OPEN, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Kouvades WPC, ύστερα από έναν συγκλονιστικό τελικό κόντρα στους δυναμικούς APAOT, ο οποίος κρίθηκε στο 5ο και τελευταίο σετ (3-2 σετ). Στον μικρό τελικό, οι “κολυμπημένοι” Pro Greco κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, σε ένα παιχνίδι με έντονο ρυθμό κόντρα στους πρωτοεμφανιζόμενους ROI X Olympiacos, με τελικό σκορ 3-1 σετ.

Ολυμπιονίκες:

Στο πλαίσιο τη δυναμικής παρουσίας των Shore Aquatics, έγινε τιμητική βράβευση στον Chi Kredell, τον Αμερικανό Ολυμπιονίκη που είναι προπονητής της ομάδας και έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα στο παρελθόν, καθώς και στον Δημήτρη Λάππα, ο οποίος εργάζεται με επιτυχία στον αμερικανικό σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Την διοργάνωση στον Μαραθώνα, τίμησαν με την παρουσία τους, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Περιφέρειας Αττικής κος Νικόλαος Πέππας, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κος Γεώργιος Βλάχος δια της εκπροσώπου του κας Μάρω Σταύρου, η επιλαχούσα Βουλευτής Αν. Αττικής κα Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου, ο Δήμαρχος Μαραθώνα κος Στέργιος Τσίρκας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα κος Άρης Παπουτσής.

Οι Κουβάδες:

Τα ραντεβού των #Beachpolistas, ανανεώνονται αρχικά για τη Λεμεσό στις 28 με 30 Ιουλίου, σε ένα από τα κορυφαία event της διοργάνωσης διαχρονικά, ενώ το τεράστιο τουρνουά του Πειραιά έρχεται για ακόμη μια χρονιά στις 1 με 3 Σεπτεμβρίου, με τη σημείωση ότι αναμένεται SOLD OUT νωρίς και θα πρέπει οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο