fbpx

Κρασσά: «Τιμή μου να είμαι αρχηγός σε τέτοια ομάδα, τα καλύτερα έρχονται»

Κρασσά: «Τιμή μου να είμαι αρχηγός σε τέτοια ομάδα, τα καλύτερα έρχονται»

Ικανοποιημένη αλλά και μια μικρή αίσθηση πικρίας, η Νεφέλη Κρασσά μίλησε για το μέλλον της ομάδας και τόνισε πως τα καλύτερα είναι μπροστά.

Η αρχηγός της Εθνικής Κορασίδων, που επέστρεψε με το ασημένιο μετάλλιο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ15 του Ζάγκρεμπ, επεσήμανε το δέσιμο που υπάρχει στην εθνική ομάδα και τόνισε πως είναι πολύ περήφανη για τις συμπαίκτριές της.

«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για όλες τις συμπαίκτριες μου. Ήταν τιμή μου να είμαι αρχηγός σε μια τέτοια ομάδα με τόση θέληση και αλληλεγγύη. Βέβαια δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε την ήττα του πρώτου μας τελικού. Όμως είμαστε μια ομάδα που τώρα ξεκινάει και έχει να δώσει πολλά ακόμα στο μέλλον. Πιστεύω σε εμάς και στις δυνατότητες μας. Για αυτό και θα παλέψουμε σκληρά φέτος η καθεμία με τις ομάδες της για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή.

Δε θα αφήσουμε την πίκρα της ήττας να σταματήσει τις δυνατότητες εξελίξεις αυτής της ομάδας. Είμαστε μια ομάδα πολύ δεμένη και τα κορίτσια μεταξύ μας αλλά και με τους προπονητές. Η χημεία και η καλή συνεργασία που έχουμε φάνηκε στα παιχνίδια και θα φροντίσουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε την χώρα μας περήφανη. Γιατί μπορούμε και θα το αποδεικνύουμε με κάθε δυνατή ευκαιρία. Είμαστε η ρίζα της ελληνικής υδατοσφαίρισης και δεν σκοπεύουμε να μην συνεχίσουμε επάξια αυτό που έχει καταφέρει η χώρα μας μέχρι στιγμής. Τα καλύτερα έρχονται !!», ήταν τα λόγια της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο