fbpx

World Cup ανδρών, Ουγγαρία-Ελλάδα 6-4: Ήττα για την Εθνική – Θα παίξει για τις θέσεις 5-8

World Cup ανδρών, Ουγγαρία-Ελλάδα 6-4: Ήττα για την Εθνική – Θα παίξει για τις θέσεις 5-8

Ήττα για την Εθνική Ελλάδος από την Ουγγαρία με 6-4, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών (World Cup) στο Λος Άντζελες, και πλέον θα διεκδικήσει τις θέσεις 5-8, παίζοντας με την Γερμανία απόψε το βράδυ (Σάββατο στις 23:00 ώρα Ελλάδος).

Αναφορικά με το ματς, η “γαλανόλευκη” προηγήθηκε με 2-0 των Μαγυάρων, με τα γκολ των Κάκαρη και Νικολαΐδη στα πρώτα τέσσερα λεπτά. Η Ουγγαρία προσπέρασε με 3-2 στη συνέχεια, ισοφάρισε ο Καλογερόπουλος για την Εθνική, ενώ πήραμε εκ νέου το προβάδισμα με τον Φουντούλη, 5:49 πριν τη λήξη της 3ης περιόδου.

Από εκεί και μετά όμως, το αντιπροσωπευτικό μας δεν ξαναβρήκε δίχτυα. Πριν ολοκληρωθεί η περίοδος η Ουγγαρία ισοφάρισε, βρήκε και δυο γκολ στο τέταρτο και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 2-1, 0-2

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Νικολαϊδης 1, Κάκαρης 1, Αλαφραγκής, Χαλυβόπουλος, Τζωρτζάτος.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Ζολτ Βάργκα): Λεβάι, Ανγκιάλ, Μάνερτζ, Κόναρικ, Βάμος, Νάγκι, Ζάλανκι 1, Φέκετε, Νέμετ, Βάργκα 2, Γιάνσικ 2, Βίγκβαρι 1, Βόγκελ.

Διαιτητές: Ιβανόφσκι (Μαυροβούνιο), Σεβέρο (Ιταλία)

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα:
Γερμανία-Ισπανία 9-18
Ιταλία-Ρουμανία 20-2
Σερβία-ΗΠΑ (θα ξεκινήσει στις 05.00 ώρα Ελλάδας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο