fbpx

Κώστας Κάκαρης: Υποψήφιος για κορυφαίος πολίστας στον κόσμο! (pics)

Κώστας Κάκαρης: Υποψήφιος για κορυφαίος πολίστας στον κόσμο! (pics)

Νέα τεράστια διάκριση και τιμή για τον Κωνσταντίνο Κάκαρη, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.

Ο 24χρονος Έλληνας διεθνής φουνταριστός, που διακρίθηκε ιδιαίτερα με την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους για τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο μέσα στο 2022, όπως τους παρουσίασε η Παγκόσμια Ομοσπονδία (World Aquatics).

Η World Aquatics ανακοίνωσε τις υποψήφιες τετράδες σε άνδρες και γυναίκες. Στους άνδρες, συνυποψήφιοι του Κάκαρη στην τετράδα είναι ο μεγάλος αρχηγό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Εθνικής Ισπανίας και της Μπαρτσελονέτα, ο Φελίπε Περόνε και δυο παίκτες που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης με την Προ Ρέκο, ο τερματοφύλακας της ασημένιας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης Ιταλίας, Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο και ο Αμερικανός φουνταριστός Μπεν Χάλοκ.

Στις γυναίκες, υποψήφιες είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια με την Εθνική της ομάδα Αμερικανίδα Μαντλίν Μούσελμαν, που αναδείχθηκε και MVP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, η Ισπανίδα Μπεατρίς Ορτίθ, η Ρίτα Κέστελι από την Ουγγαρία και η Ολλανδέζα Σιμόν Βαν ντε Κράατς.

Όπως ανακοινώθηκε, ο νικητής και η νικήτρια θα ανακοινωθεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα (14-30 Ιουλίου). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να ψηφίζουν μέσα από τη σελίδα της World Aquatics στο Instagram και η ψηφοφορία θα είναι διαθέσιμη μόνο για 24 ώρες ανά άθλημα την επόμενη εβδομάδα.

Τo τελικό αποτελέσματα των αθλητών της χρονιάς θα είναι ένας συνδυασμός ψηφοφορίας του κοινού, μέσω των ιστοριών του World Aquatics Instagram και της ψηφοφορίας της επιτροπής.

Δείτε λεπτομέρειες και πώς μπορείτε να ψηφίσετε τον Κώστα Κάκαρη ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο