fbpx

Ειρήνη Νίνου: « Χαρούμενη που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Εθνικού»

Ειρήνη Νίνου: « Χαρούμενη που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Εθνικού»

Με κάθε επισημότητα, η Ειρήνη Νίνου αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του Εθνικού Πειραιά, με τη διεθνή σκόρερ να τα βρίσκει σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου και έτσι θα φορέσει το κυανόλευκο σκουφάκι την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 σε Ελλάδα (Α1 Γυναικών και Κύπελλο) και LEN Champions League.

Η απόκτηση της Ειρήνης Νίνου έστρεψε τα φώτα τόσο εντός συνόρων, όσο και εκτός, πάνω στον Εθνικό Πειραιά, ο οποίος έφερε στις τάξεις του μια χαρισματική αθλήτρια, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας γυναικών για το Super Final του World Cup στο Long Beach, καθώς και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκούοκα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά, η διεθνής περιφερειακός προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του συλλόγου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικουπ, τονίζοντας ότι η προσέγγιση που δέχθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας ήταν εξαιρετική. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η νέα αθλητική χρονιά θα με βρει μέλος του ιστορικού συλλόγου του Εθνικού Πειραιώς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τη Διοίκηση για τον τρόπο με τον οποίο με προσέγγισαν. Μιλώντας μαζί τους αντιλήφθηκα τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργούν καθώς και τους υψηλούς στόχους της ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Από την πλευρά μου θα καταβάλλω τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας και ελπίζω να εκπληρώσουμε όποιον στόχο βάλουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο