fbpx

Εθνικός: Κράτησε τη Σωτηρέλη, ανανέωσαν και οι αδελφές Μπενέκου

Εθνικός: Κράτησε τη Σωτηρέλη, ανανέωσαν και οι αδελφές Μπενέκου

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τρία βασικά στελέχη της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του συλλόγου ανακοίνωσε ο Εθνικός Πειραιά.

Συγκεκριμένα, στην πειραϊκή ομάδα θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν οι αδελφές Άλκηστη και Ιόλη Μπενέκου, καθώς και η Ελένη Σωτηρέλη. Μάλιστα, η τελευταία περίπτωση είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη, καθώς η διεθνής τερματοφύλακας βρέθηκε στο μεταγραφικό “στόχαστρο” του Ολυμπιακού (από τον οποίο φαίνεται πως αποχωρεί η Χρυσή Διαμαντοπούλου), αλλά η ίδια προτίμησε να παραμείνει στην… κυανόλευκη πλευρά του λιμανιού.

Για τη Σωτηρέλη, η επόμενη χρονιά θα είναι η έκτη διαδοχική στον Εθνικό, στον οποίο εντάχθηκε το 2018, μετά από μία διετία στην Ιταλία με την Κοζέντσα και τη Μεσίνα. Η 25χρονη γκολκίπερ ήταν φυσικά μέλος της ομάδας που κατέκτησε το LEN Trophy του 2022, ενώ με την εθνική γυναικών πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στο περσινό Ευρωπαϊκό του Σπλιτ.

Σε ό,τι αφορά τις 29χρονες -δίδυμες- αδλεφές Μπενέκου, θα αγωνιστούν για τρίτη σερί χρονιά στον Εθνικό, ενώ η Άλκηστη είχε φορέσει το κυανόλευκο σκουφάκι και την περίοδο 2018-19.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο