fbpx

Ολυμπιακός: Η μετακόμιση του Φιλίποβιτς στο Νέο Βελιγράδι κι ο ερχομός των Λόντσαρ, Νικολαΐδη – Όλες οι αλλαγές

Ολυμπιακός: Η μετακόμιση του Φιλίποβιτς στο Νέο Βελιγράδι κι ο ερχομός των Λόντσαρ, Νικολαΐδη – Όλες οι αλλαγές

Ο Ολυμπιακός γυρίζει σελίδα στο πόλο ανδρών. Μετά την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και της 5ης θέσης στο Champions League, οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη χρονιά, όπου θα είναι σημαντικά διαφοροποιημένος. Ας δούμε όλες τις σημαντικές αλλαγές, με πιο φρέσκια αυτή του ερχομού του Κροάτη φουνταριστού Λούκα Λόντσαρ:

Για την αποχώρηση του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς από τη θέση του προπονητή και το σενάριο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χρβόγε Κόλιανιν, σας ενημερώσαμε ήδη.

Αποχωρεί οριστικά από τους ερυθρόλευκους ο θρύλος Φίλιπ Φιλίποβιτς. Δεν θα σταματήσει το πόλο, ούτε θα τερματίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, όπως αρχικά είχε δηλώσει, αφού θα γυρίσει στην πατρίδα του για να παίξει για έναν ακόμη χρόνο. Έχει συμφωνήσει με τη Νόβι Μπέογκραντ (Νέο Βελιγράδι).

Από τον Ολυμπιακό φεύγουν οι δυο φουνταριστοί, ο Κώστας Μουρίκης (για Πανιώνιο) και ο Χριστόδουλος Κολόμβος (για την τουρκική ΕΝΚΑ). Τα κενά τους θα καλυφθούν ως εξής: Με την απόκτηση του 34χρονου Κροάτη Λούκα Λόντσαρ (από την Προ Ρέκο), με τον οποίο φαίνεται να έχουν συμφωνήσει οι Πειραιώτες, ενώ είναι σίγουρη και η μετακόμιση του νεαρού Έλληνα διεθνή σέντερ Δημήτρη Νικολαϊδη (από τον ΝΟ Βουλιαγμένης).

Έχει κλείσει, εξάλλου, η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον διεθνή φουνταριστό Ζαννή Αλαφραγκή, επίσης από τον ΝΟΒ.

Πιθανότατα παραμένουν ο Κροάτης τερματοφύλακας Μάρκο Μπίγιατς και Ούγγρος περιφερειακός Μάρτον Βάμος, ενώ αναμένεται η απόφαση του Άντρο Μπούσλιε. Ο Κροάτης αμυντικός δεν έχει πει ακόμη αν θα σταματήσει το πόλο ή θα ανανεώσει με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Εξάλλου, έχει ολοκληρωθεί η τιμωρία του Μαυροβούνιου Τζούρο Ράντοβιτς από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και είναι στο χέρι του Ολυμπιακού αν θα τον εντάξει τελικά στο δυναμικό του.

Αναμένονται, φυσικά, κι άλλες σημαντικές κινήσεις μέσα στο καλοκαίρι για την αναμόρφωση του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο