fbpx

Χαράλαμπος Τρούλος: «Με το ίδιο πνεύμα, για το μετάλλιο»

Χαράλαμπος Τρούλος: «Με το ίδιο πνεύμα, για το μετάλλιο»

Η συμμετοχή και μόνο σε ημιτελικό του Champions League (στο Final-8 του Βελιγραδίου) αποτέλεσε μεγάλο κέρδος για τους παίκτες, αλλά και τον σύλλογο με την τεράστια παράδοση στην υδατοσφαίριση που φέρει το βαρύ όνομα ΝΟ Βουλιαγμένης.

Όπως επισήμανε, μάλιστα, στις δηλώσεις του ο διεθνής περιφερειακός Χαράλαμπος Τρούλος -εκ των κορυφαίων του ΝΟΒ στη διοργάνωση-, η προσπάθεια θα συνεχιστεί, παρά τον αποκλεισμό από τον μεγάλο τελικό και τη διεκδίκηση του τροπαίου, αφού αυτόςσκαι οι συμπαίκτες του θέλουν να ανέβουν το Σάββατο (3/6), μετά το τέλος του μικρού τελικού κόντρα στη Μπαρτσελονέτα (αρχίζει στις 20:00) στο βάθρο και να βάλουν στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, κάτι που θα αποτελέσει σημαντική διάκριση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό και έπρεπε να δώσουμε το κάτι παραπάνω, να κάνουμε την υπέρβαση για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και κάναμε το μεγάλο “μπαμ” με τη νίκη στον προημιτελικό με την Μπρέσια. Θέλαμε να παίξουμε καλό πόλο και στον ημιτελικό κόντρα στο μεγαθήριο, την Προ Τέκο και πιστεύω πως τα καταφέραμε για αρκετό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, όμως, κουραστήκαμε. Αποδείξαμε, όμως, πως δεν βρεθήκαμε τυχαία στο Final-8 στο Βελιγράδι. Προσπαθήσαμε να διασκεδάσουμε τον αγώνα. Ήμασταν προετοιμασμένοι για τόσο δυνατά παιχνίδια».

Και για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα στον μικρό τελικό επισήμανε: «Θα διεκδικήσουμε το μετάλλιο επιδεικνύοντας το ίδιο πνεύμα, αυτό του νικητή. Πιστεύω πως μπορούμε να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση και θα παλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Να βάλουμε στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο που θα είναι σπουδαία επιτυχία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο