fbpx

Μπαρτσελονέτα – Νόβι Μπέογκραντ 10-12: Στον τελικό για τη δεύτερη ευκαιρία η ομάδα των Βλαχόπουλου και Σκουμπάκη

Μπαρτσελονέτα – Νόβι Μπέογκραντ 10-12: Στον τελικό για τη δεύτερη ευκαιρία η ομάδα των Βλαχόπουλου και Σκουμπάκη

Ξανά στον τελικό του Champions League θα βρεθεί η Νόβι Μπέογκραντ. Η σερβική ομάδα και διοργανώτρια του Final-8 στο Βελιγράδι, επιβλήθηκε, στα πέναλτι και μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, με συνολικό σκορ 12-10 (κανονικός αγώνας 8-8, πέναλτι 4-2) επί της Μπαρτσελονέτα, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Με τον αρχηγό της Άγγελο Βλαχόπουλο να ευστοχεί στο καθοριστικό πέναλτι της ψυχοφθόρας διαδικασίας, η σερβική ομάδα πήρε την πρόκριση στον τελικό όπου θα επιδιώξει να σηκώσει την κούπα, που πέρυσι έχασε από την Προ Ρέκο στα πέναλτι, επίσης μέσα στο Βελιγράδι. Ο μεγάλος τελικός προγραμματισμένος για το Σάββατο (3/6) στις 22:00 και αντίπαλος θα είναι ο νικητής του άλλου ημιτελικού ΝΟ Βουλιαγμένης – Προ Ρέκο. Η Μπαρτσελονέτα θα παίξει στον μικρό τελικό (Σάββατο 3/6 στις 20:00).

Συγκλονιστικός ο προημιτελικός κρίθηκε στα πέναλτι, ενώ σε νεκρό χρόνο ο Άγγελος Βλαχόπουλος στην κανονική διάρκεια είχε σουτ στο δοκάρι. Στον τελικό – έναν ακόμη– πάει με τη Νόβι και ο Δημήτρης Σκουμπάκης, ο άλλος Έλληνας αστέρας της, που έχει παίξει με τον Ολυμπιακό τελικό και τώρα θα διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό με το σκουφάκι της σερβικής ομάδας.

Η Μπαρτσελονέτα μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τρία γκολ στην πρώτη περίοδο δυο φορές (4-1, 5-2) αλλά στη συνέχεια η Νόβι επέστρεψε και ο ημιτελικός έγινε «θρίλερ» με τον Μπόρις Μαργκέτα να παίρνει αρκετά σφυρίγματα και τα περισσότερα να είναι υπέρ των γηπεδούχων.

Στη διαδικασία των πέναλτι οι Ισπανοί αστόχησαν σε δύο, ενώ οι παίκτες της Νόβι ευστόχησαν και στα τέσσερα που χρειάστηκε να εκτελέσουν, με τελευταίο αυτό του Βλαχόπουλου.

Οκτάλεπτα: 1-1, 4-2, 1-4, 2-1, πέν. 2-4. Σκόρερ: Μπαρτσελονέτα: Μάτκοβιτς 1, Μουναρίθ 3, Λαρούμπε 3, Περόνε 3. Νόβι Βελιγραδίου: Ράσοβιτς 2, Γρανάδος 2, Πιγιέτλοβιτς 2, Ντράσοβιτς 2, Γιάκσιστς 1, Βλαχόπουλος 2, Σκουμπάκης 1.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο