fbpx

Final-8 Champions League: Οριστικά χωρίς Κολόμβο ο Ολυμπιακός – Με ποιους έκανε πρόβα τζενεράλε

Final-8 Champions League: Οριστικά χωρίς Κολόμβο ο Ολυμπιακός – Με ποιους έκανε πρόβα τζενεράλε

Παρουσία του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη, ολοκληρώθηκε την Τρίτη (30/5) το βράδυ, στο Βελιγράδι, η προετοιμασία της ομάδας πόλο για το Final-8 του Champions League.

Ο πρόεδρος έδωσε το «παρών» στην πισίνα «Sportski Centar 11. April» και παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, εν όψει της πρεμιέρας. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι έτοιμοι και την Τετάρτη (31/5) στις 18:00 (ΕΡΤ2), αντιμετωπίζουν την οικοδέσποινα Νόβι Μπέογκραντ στη σερβική πρωτεύουσα, για τον προημιτελικό του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός, ως πρόβα τζενεράλε, πραγματοποίησε κοινή προπόνηση στον παίκτη παραπάνω και παίκτη λιγότερο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, την Προ Ρέκο.

Για την πρώτη μάχη του Final-8 της διοργάνωσης, στο «σπίτι» της Νόβι Μπέογκραντ, ο Χριστόδουλος Κολόμβος βρίσκεται εκτός πλάνων των ερυθρόλευκων, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει τον τελευταίο μήνα. Παρόλα αυτά, στην κρίσιμη πρεμιέρα με τους Σέρβους στην πισίνα «Sportski Centar 11. April», ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και αποφασισμένος για ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο Final-8, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στη φάση των «4», πάντα με «φόντο» το τρίτο Champions League της ιστορίας του και τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο.

Οι συναντήσεις των «ερυθρόλευκων» με… παλιούς γνώριμους!

Πολλούς… παλιούς γνωστούς συνάντησε η αποστολή του Θρύλου στη Σερβία, στο πλαίσιο του Final-8 του Champions League. Στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι αποστολές των ομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν πρώην συμπαίκτες τους και συγκεκριμένα, τους Σκουμπάκη, Βλαχόπουλο (Νόβι Μπέογκραντ), Αργυρόπουλο (Φερεντσβάρος), Κάκαρη και Γιόκοβιτς (Γιουγκ), καθώς και τον άλλοτε βοηθό προπονητή του Θοδωρή Βλάχου, Χρβόγε Κόλιανιν (Γιουγκ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο