fbpx

Final-8 Champions League: «Είμαστε πανέτοιμοι, θα δώσουμε ό,τι έχουμε» – Τι είπαν στη Σ/Τ οι εκπρόσωποι των ελληνικών ομάδων (pics, vids)

Final-8 Champions League: «Είμαστε πανέτοιμοι, θα δώσουμε ό,τι έχουμε» – Τι είπαν στη Σ/Τ οι εκπρόσωποι των ελληνικών ομάδων (pics,  vids)

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη (30/5) το απόγευμα, στο Βελιγράδι, η συνέντευξη Τύπου του Final-8 (31/5-4/6) του Champions League, όπου μετέχουν δύο ελληνικές ομάδες, για πρώτη φορά στην ιστορία, ο Ολυμπιακός και ο ΝΟ Βουλιαγμένης

Λιγότερο από ένα 24ωρο μας χωρίζει πλέον από το την πρώτη κούρσα της τελικής φάσης του Final8 του Champions League και οι εκπρόσωποι των ομάδων έλαβαν τις θέσεις τους για να μιλήσουν αναφορικά με τους στόχους τους.

Προπονητές και αρχηγοί των ομάδων τέθηκαν στη διάθεση των δημοσιογράφων για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ανάμεσά τους και των δύο ελληνικών.

Την ομάδα του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν ο προπονητής Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και ο αρχηγός, Ντίνος Γενηδουνιάς, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για κάτι σπουδαίο στη διοργάνωση που γίνεται για δεύτερη σερί χρονιά στη σερβική πρωτεύουσα. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Νιώθω πολύ ωραία στην πόλη μου, νιώθω πολύ καλά σε αυτή την πισίνα, σε αυτή την όμορφη πισίνα. Δεν νιώθω πίεση. Πίεση ένιωθα στα πλέι οφ, που παίξαμε τρία πολύ όμορφα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη και ήταν δύσκολο, έπρεπε να κερδίσουμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κάναμε. Στη διάρκεια της σεζόν είχαμε πολλές καλές στιγμές, δώσαμε πολύ καλά παιχνίδια, ενώ από την άλλη πλευρά, είχαμε και κάποιες κακές περιόδους, όπως τώρα που ήρθαμε εδώ χωρίς τον βασικό μας φουνταριστό. Όπως είπα, δεν νιώθω πίεση, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς, προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Αύριο, πιστεύω μπορούμε να παίξουμε καλά, πιστεύω πολύ στην καρδιά των παικτών μου και ότι μπορούν να κερδίσουν».

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Σε τέτοια παιχνίδια, όλα είναι σημαντικά. Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει μια μεγάλη παράδοση στα Final-6 και Final-8. Την προηγούμενη σεζόν, δεν καταφέραμε να προκριθούμε, ήταν πολύ δύσκολο να το αποδεχθούμε. Έτσι, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ, που επιστρέψαμε. Όπως είπε και ο κόουτς, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, πιστεύουμε στην ομάδα, στην καρδιά μας, έχουμε δουλέψει σωστά το προηγούμενο διάστημα. Όπως όλες οι ομάδες, θα δώσουμε το 100% μας, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε αύριο».

Οι Βλάντο Βουγιασίνοβιτς και Μάριος Καπότσης για τη Βουλιαγμένη εξέφρασαν τις δικές τους σκέψεις για τους αγώνες που ακολουθούν.

Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς: «Είναι ένα σπουδαίο τουρνουά για εμάς. Από την πρόκριση είμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτό. Είναι μία καταπληκτική εμπειρία για όλους στην Βουλιαγμένη. Αυτή η διοργάνωση είναι πολύ δύσκολη για εμάς και πρέπει να επικεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι δίνοντας ό,τι έχουμε».

Μάριος Καπότσης: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και το τουρνουά αυτό. Όσον αφορά την ομάδα, είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου που φτάσαμε μέχρι εδώ. Ελπίζω να δώσουμε το καλύτερο που έχουμε και να έχουμε καλά και σκληρά παιχνίδια».

Να σημειώσουμε ότι στο πάνελ ήταν ένας ακόμα Έλληνας παίκτης, ως αρχηγός, αυτός της Νόβι Μπέογκραντ, ο Άγγελος Βλαχόπουλος:

Δείτε και σχετικά βίντεο από τη Συνέντευξη Τύπου:

YouTube video
YouTube video

Τα τέσσερα ζευγάρια του Final 8 – Πρόγραμμα:

Τετάρτη 31/05

  • 16:30 Μπαρτσελονέτα – Γιουγκ
  • 18:00 Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός
  • 19:30 Μπρέσια – ΝΟ Βουλιαγμένης
  • 21:00 Ρέκο – Φερεντσβάρος

Τα πιθανά ζευγάρια στα ημιτελικά:

Πέμπτη (01/06):

  • Μπαρτσελονέτα ή Γιουγκ – Νόβι Μπέογκραντ ή Ολυμπιακός
  • Μπρέσια ή ΝΟ Βουλιαγμένης – Ρέκο ή Φερεντσβάρος

Σάββατο (03/06)

  • Μικρός τελικός
  • Τελικός
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο