fbpx

Εθνική Γυναικών: Στην αρχή ενός δρόμου γεμάτου προκλήσεις (pics)

Εθνική Γυναικών: Στην αρχή ενός δρόμου γεμάτου προκλήσεις (pics)

Νέο ξεκίνημα, σήμερα Πέμπτη (25/5), για την Εθνική μας ομάδα πόλο των Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε τις πρώτες δύο προπονήσεις της, στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη, αλλά και σε αυτό της Γλυφάδας, εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του World Cup (23-25 Ιουνίου, Λονγκ Μπιτς) και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (14-29 Ιουλίου, Φουκουόκα).

Δυο νέες προκλήσεις, δύο διοργανώσεις που η Εθνική μας θα λάμψει με την παρουσία της και θα κάνει το καλύτερο για να διακριθεί. Όπως έχει μάθει και όπως μας έχει συνηθίσει, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο περσινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος βρέθηκε δίπλα στην ομάδα. Μίλησε στις διεθνείς, τις ενθάρρυνε, τις εμψύχωσε, πριν…αναλάβει δράση η Ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου με τους συνεργάτες της. Σε αυτό το προσκλητήριο έχει καλέσει τις: Ευαγγελία Καρύτσα, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Αριάδνη Καραμπέτσου, Ελένη Σωτηρέλη (ΕΘΝΙΚΟΣ), Διονυσία Κουρέτα (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), Φοίβη Αγγελίδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρίνα Κοτσιώνη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Από τις 7 Ιουνίου και έως την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Λογκ Μπιτς, η Εθνική μας ομάδα θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο