fbpx

Έλληνες εξωτερικού: Με Σάκη Κεχαγιά, πρωταθλήτρια Γερμανίας η Σπαντάου

Έλληνες εξωτερικού: Με Σάκη Κεχαγιά, πρωταθλήτρια Γερμανίας η Σπαντάου

Επέστρεψε στην κορυφή της Γερμανικής Λίγκας με… ελληνική μαεστρία η Σπαντάου, μετά από τρία χρόνια κυριαρχίας του Ανόβερου. Με μια εξαιρετική πορεία στα γερμανικά πλέι-οφ και συνολικά μια χρονιά γεμάτη εξέλιξη και σπουδαία αποτελέσματα στο Champions League, η ομάδα του Έλληνα προπονητή Σάκη Κεχαγιά στέφθηκε Πρωταθλήτρια Γερμανίας κάνοντας το 3-0 νίκες στα ματς των τελικών, όπου στο τελευταίο και κρισιμότερο επικράτησε απόλυτα με 12-9.

Μάλιστα, το τρίτο παιχνίδι των τελικών ήταν και το μοναδικό που ολοκληρώθηκε στην κανονική διάρκεια, μιας και τα Game 1 και 2 οδηγήθηκαν στα πέναλτι (14-13 και 15-13).

Συνολικά την σεζόν 2022-2023, η Σπαντάου κατέκτησε το γερμανικό πρωτάθλημα και το γερμανικό Σούπερ Καπ, με την ομάδα του Σάκη Κεχαγιά να εκπλήσσει ευχάριστα στην διάρκεια των Ομίλων του Champions League, ολοκληρώνοντας με μεγάλες νίκες επί της Φερεντσβάρος, της Γιουγκ, της Μαρσέιγ (ισοπαλίες με την Όρβοσι και την Σαμπαντέλ) αλλά μένοντας εκτός Final-8.

Spandau 04 – Waspo 98 Hannover 12-9 (3-3, 4-1, 2-2, 3-3) – νίκες στην σειρά 3-0

Spandau 04 (Σάκης Κεχαγιάς): Baksa, Gbadamassi 1, Prioteasa 2, Cuk 1, Tkac 1, Juengling, Strelezkij 1, Marziali 1, Chiru, Kholod 2, Restovic 1, Shepelev 2, Bozic

Waspo 98 Hannover (Seehafer): Benke, Corusic, Schipper 1, Froreich, Schuetze 2, Radovic, Lozina, Macan 1, Kubisch, Gansen, Benic 2, Basic 3, Grosse

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο