fbpx

Champions League: Έμαθε τον αντίπαλο στο F-8 ο ΝΟ Βουλιαγμένης – Ξεκαθαρίζουν τα υπόλοιπα ζευγάρια κι αυτό του Ολυμπιακού

Champions League: Έμαθε τον αντίπαλο στο F-8 ο ΝΟ Βουλιαγμένης – Ξεκαθαρίζουν τα υπόλοιπα ζευγάρια κι αυτό του Ολυμπιακού

Την Μπρέσια, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στο Final-8 του Βελιγραδίου (31 Μαΐου – 3 Ιουνίου), θα αντιμετωπίσει ο ΝΟ Βουλιαγμένης στον προημιτελικό της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ιταλική ομάδα επικράτησε 14-10 της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και κλείδωσε την πρωτιά στον συγκεκριμένο Όμιλο, μπροστά από τη δεύτερη Νόβι Μπέογκραντ, που είχε ήδη επιβληθεί 13-8 της Σπαντάου και περίμενε το αποτέλεσμα για να ξέρει ποια θα είναι η τελική θέση.

Δύσκολα, πάντως, θ’ άλλαζε η σειρά κατάταξης, καθώς η ισχυρή Μπρέσια αφενός μεν δεν είχε ηττηθεί μέχρι τώρα στην έδρα της (6/6), αφετέρου δε, ως σύνολο, είναι πληρέστερο. Ένας συνδυασμός που επικυρώθηκε από το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο έφερε την υπογραφή του Στέφανο Λουόνγκο (4 γκολ). Από τους ηττημένους δύο γκολ είχε ο Κωνσταντίνος Κάκαρης.

Ο Ολυμπιακός, ανάλογα με το αποτέλεσμά του στο ματς της Τετάρτης (24/5, 20:00) με την Προ Ρέκο στην Ιταλία θα παίξει είτε με τη Νόβι Μπεογκραντ των Βλαχοπούλου – Σκούμπακη (αν χάσει, θα τερματίσει τρίτος) είτε με τη Φερεντσβάρος του Αργυροπούλου (αν νικήσει, θα τερματίσει δεύτερος). Ο ΝΟΒ δίνει απόψε στον Λαιμό ένα αδιάφορο τελευταίο ματς στον Α’ Όμιλο κόντρα στη Ραντνίτσκι (24/5, 19:00).

Στα άλλα ματς του Β’ Ομίλου, η Φερεντσβάρος ηττήθηκε στη Βουδαπέστη από τη Σαμπαντέλ σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αλλά σημαδιακό αφού ήταν το τελευταίο εντός για τον Ζολτ Βάργκα. Για τη Φερεντσβάρος ένα γκολ πέτυχε ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης. Τέλος, η Όρβοσι κέρδισε 18-13 τη Μαρσέιγ.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β´ ΟΜΙΛΟΥ:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο