fbpx

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Δικαίως βρισκόμαστε στην κορυφή»

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Δικαίως βρισκόμαστε στην κορυφή»

Το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και 10ο διαδοχικό κατέκτησε ο Ολυμπιακός, που νίκησε 10-5 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και έκανε το 3-0 στις νίκες, που χρειαζόταν για να ολοκληρωθεί η σειρά των τελικών της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, η Μαργαρίτα Πλευρίτου, τόνισε ότι αυτό ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Σίγουρα φαίνεται ευρύ το σκορ αλλά η ένταση του αγώνα ήταν πολύ μεγάλη θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη γιατί είναι μία ομάδα η οποία παλεύει πάρα πολύ. Απο εδω και πέρα θα δώσω και τα συγχαρητήρια στις δικές μου συναθλήτριες που έχουμε καταφέρει αυτό που έχουμε καταφέρει τόσα χρόνια, να βρισκόμαστε στην κορυφή και να προσπαθούμε κάθε φορά να βρισκόμαστε και να παραμείνουμε εκεί.

Τώρα για την Ευρώπη, δεν μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά μας είναι μία αποτυχημένη χρόνια γιατί κανένας αθλητής δεν κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία. Από κει πέρα προσπαθήσαμε, η Ματαρο ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια για αυτό και πήρε την πρόκριση αλλά έχουμε μία πολύ καλή πορεία γενικά και αυτό θα αρχίσουμε να κάνουμε.

Βασικά θέλω να πω ότι προσπαθούμε πάρα πολύ για αυτό το πράγμα και κατάφερε να βρισκόμαστε εκεί λόγω της σκληρής δουλειάς προπόνησης. Σίγουρα όλοι θέλουν να μας κερδίσουν και θέλω να το δείξουμε αυτά μέσα στο νερό, αλλά από κει και πέρα εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και ασχολούμαστε με τον εαυτό μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο