fbpx

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-5: Πανηγυρίζουν το 14ο και 10ο σερί πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκες (pics)

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-5: Πανηγυρίζουν το 14ο και 10ο σερί πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκες (pics)

Το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στην μεγάλη κατηγορία των Γυναικών και 10ο διαδοχικό κατέκτησε ο Ολυμπιακός που νίκησε 10-5 τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και σημείωσε την τρίτη νίκη (3-0) που χρειαζόταν για να ολοκληρωθεί η σειρά των τελικών.

Οι ερυθρόλευκες στηρίχθηκαν στην πολύ καλή αμυντική τους γραμμή έχοντας σε εξαιρετική ημέρα την Ιωάννα Σταματοπούλου. Στην πρώτη φάση του τελικού μάλιστα, απέκρουσε πέναλτι της Ελληνιάδη. Η Ελευθερία Πλευρίτου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ (6:29) και ένα σερί της ομάδας της που προηγήθηκε 5-0. Ο ΝΟΒ σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την Ριτζ στα 4:28 πριν τη λήξη του ημιχρόνου που βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται 6-2. Η Σταματοπούλου απέκρουσε εκ νέου πέναλτι της Ελληνιάδη και νικήθηκε από την Ράις στο τρίτο πέναλτι που κέρδισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος με δυο τέρματα της Βασιλικής Πλευρίτου έγινε το 8-2, η Ελληνιάδη σκόραρε στη παραπάνω για το 8-3. Η Σιούτη το 9-3, η Γιαννοπούλου το 9-4, η Ράιτ το 9-5 και η Κρίστμας (10-5) πέτυχε το τελευταίο γκολ του τελικού και του πρωταθλήματος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-5

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-1, 2-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς):Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 1, Κουρεμέτη, Ράιτ 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

Διαιτητές: Δαμιανιάκης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο