fbpx

Κώστας Μουρίκης: «Οι αριθμοί και το μεγαλείο του συλλόγου – Απομένει ο μεγάλος στόχος του Champions League» (pics)

Κώστας Μουρίκης: «Οι αριθμοί και το μεγαλείο του συλλόγου – Απομένει ο μεγάλος στόχος του Champions League» (pics)

Ο Κώστας Μουρίκης πρωταγωνίστησε στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου από τον Ολυμπιακό του πόλο. Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν αήττητοι το 11ο σερί πρωτάθλημα, 27ο από καταβολής της Α1 Ανδρών και 36ο στην ιστορία του θεσμού (σύμφωνα με τα αρχεία της ΚΟΕ), το 23ο τα τα τελευταία 25 χρόνια, ενώ έκαναν και το νταμπλ για 21η φορά.

Ο έμπειρος διεθνής φουνταριστός, στις δηλώσεις του, μετά το 3-0 στις νίκες επί του ΝΟ Βουλιαγμένης στη σειρά των τελικών, που έφερε και την άρση της κούπας, μίλησε στο apexsports.gr για το μεγαλείο των αριθμών που δείχνουν και το μεγαλείο του ερυθρόλευκου συλλόγου και τονίζει πως δεν έχει τελειώσει ακόμα η σεζόν, καθώς υπάρχει μπροστά ο στόχος του Champions League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 «Τελειώνει η χρονιά στην Ελλάδα όπως πρέπει, δηλαδή με 3-0 νίκες στους τελικούς. Σίγουρα, δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε στον τρίτο τελικό, δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, αλλά μετά βελτιώσαμε την άμυνα μας, βρήκαμε τις λύσεις και πήραμε τη νίκη που σήμαινε πρωτάθλημα, μπροστά στον κόσμο μας».

Οι τεράστιοι αριθμοί στους τίτλους δείχνουν και το μεγαλείο του συλλόγου. Όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα η χρονιά. Έχουμε μπροστά μας το μεγάλο στόχο του Champions League. Πάμε στο Final-8 στο Βελιγράδι για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό, ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και το ευρωπαϊκό, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο