fbpx

Ολυμπιακός – Ντιναμό Τιφλίδας 19-10: Επίδειξη δύναμης και στο Champions League από τους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός – Ντιναμό Τιφλίδας 19-10: Επίδειξη δύναμης και στο Champions League από τους ερυθρόλευκους

Σούπερ εμφάνιση ο Ολυμπιακός, στη 13η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Champions League, πρόσφερε γκολ και θέαμα στους φίλους του στον Πειραιά.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς νίκησε 19-10 την Ντιναμό Τιφλίδας και θα πάει στην τελευταία αγωνιστική (24/5) στην Ιταλία για να παίξει με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο τη δεύτερη θέση στον Α’ όμιλο.

Ο Ολυμπιακός, που έχει βέβαια μπροστά του πρώτα τον αγώνα με τον ΝΟ Βουλιαγμένης την Τρίτη (16/5) στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη για να κατακτήσει ένα ακόμη τίτλο, μπήκε δυνατά και ήταν μπροστά με 5-1 στην πρώτη περίοδο και 9-3 στο ημίχρονο, με την Ντιναμό να έχει μειώσει προσωρινά σε 7-3.

Το σερί των ερυθρολεύκων, που κυριάρχησαν απόλυτα και σε όλους τους τομείς και είχαν αιχμή του δόρατος τον Τάκη Δήμου (πέντε γκολ, κεντρική φωτο), συνεχίστηκε σε ρυθμούς ρελαντί μέχρι και το τελικό 19-10.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ 19-10

Οκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 6-3, 4-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 2, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 2, Δήμου 5, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Ραζμάντζε, Κιριακίντι, Αχβλεντιάνι 6, Ντζικτσιαρένκα 1, Τκεσελασβίλι, Βλάχοβιτς 1, Μεσκί, Σάριτς, Ιμναϊσβίλι 1, Γκιοργκάτζε, Μαλισάι 1, Πιέσιβατς, Γκιάπιας.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο