fbpx

Πανιώνιος: Διπλό μεταγραφικό “μπαμ” με Γαλανίδη, Μοσκόφ

Πανιώνιος: Διπλό μεταγραφικό “μπαμ” με Γαλανίδη, Μοσκόφ

Το χτίσιμο της ομάδας πόλο Ανδρών του Πανιωνίου για ακόμη ψηλότερες πτήσεις άρχισε από πολύ νωρίς με τις δύο πρώτες “βόμβες”. Αυτές των Κώστα Γαλανίδη και Νίκολα Μοσκόφ

Την Τετάρτη (10/5) το βράδυ τελείωσε η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα πόλο Ανδρών του Πανιωνίου. Μια περίοδος, στην οποία κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, ενώ παράλληλα έγραψε ιστορία καθώς έφθασε έως τα ημιτελικά του Euro Cup, της δεύτερης τη τάξει Ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το Champions League.

Η ομάδα των Ανδρών του “ιστορικού” έχει αποδείξει ότι ανήκει στις ψηλές θέσεις του ελληνικού, αλλά και του ευρωπαϊκού πόλο, έχοντας κερδίσει αυτή την αναγνώριση χάρη στις προσπάθειες των ανθρώπων της (διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών), αλλά και του εκπληκτικού κόσμου της.

Η σεζόν λοιπόν τελείωσε, ταυτόχρονα όμως άρχισε και ο σχεδιασμός για την ομάδα της νέας περιόδου με στόχο η ομάδα να συνεχίσει στο ίδιο και ακόμη ψηλότερο επίπεδο.

Η διοίκηση του Πανιωνίου, τηρώντας την δέσμευσή της, δια στόματος του Ηλία Μπουζαλά, για ακόμη ψηλότερες… πτήσεις, ανακοίνωσε τις δύο μεταγραφές, του διεθνή τερματοφύλακα και ασημένιου Ολυμπιονίκη Κώστα Γαλανίδη, που μετακινείται από το Παλαιό Φάληρο, αλλά και του Μαυροβούνιου διεθνή περιφερειακού Νίκολα Μοσκόφ, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από τρεις σεζόν και θα τον ενισχύσει ιδιαίτερα στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο