fbpx

Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης 10-11: Τρίτη θέση και Champions League για την “ελαφρά ταξιαρχία”

Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης 10-11: Τρίτη θέση και Champions League για την “ελαφρά ταξιαρχία”

Μεγάλη νίκη με σκορ 11-10 πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης επί του Πανιώνιου και με το 2-0 στα μεταξύ τους ματς, εξασφάλισε την 3η θέση της Α1 Ανδρών και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνει τη χρονιά ο Απόλλων Σμύρνης, αφού μετά την κατάκτηση του Challenger Cup τον περασμένο μήνα, τελείωσε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Ανδρών στην 3η θέση, η οποία του εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν με τη δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά στο Νέα Σμύρνη, επί του Πανιωνίου με 11-10, με buzzer beater του Μπογκντάνοβιτς.

Στο πρώτο ημίχρονο, που βρήκε μπροστά τον Απόλλωνα (3-4), τον πρώτο λόγο είχαν οι δυνατές άμυνες, και οι δύο τερματοφύλακες, Κώστας Λιμαράκης και Στέφανος Γαλανόπουλος, που πραγματοποίησαν αρκετές αποκρούσεις. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν για πρώτη- και τελευταία φορά – προβάδισμα στο ματς (7-6) αλλά ο Απόλλων απάντησε άμεσα και στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου βρέθηκε να προηγείται με 8-7.

Εκεί, ο Μπιτάτζε ισοφάρισε σε παίκτη παραπάνω, αλλά δύο συνεχόμενα γκολ του Σολανάκη έκαναν το 8-10. Στην τελευταία του αγώνα, 1 δευτερόλεπτο πριν τη λήξη, έγινε το… απίθανο. Ο Γαρδίκας επιχείρησε να σουτάρει από το κέντρο, η μπάλα βρήκε σε μπλοκ και πήρε ύψος και ο Μπογκντάνοβιτς από το… πουθενά έριξε ένα “σκαμπίλι” στη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του εμβρόντητου Λιμαράκη και ο Απόλλων πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 10-11

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 4-4, 3-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάντζε 1, Γεωργακόπουλος, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 2, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 2, Βίσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 4, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο