fbpx

Ολυμπιακός-ΑΝΟ Γλυφάδας i repair 13-11: Σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό

Ολυμπιακός-ΑΝΟ Γλυφάδας i repair 13-11: Σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση του στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών για μια ακόμα χρονιά, μετά τη νίκη του με σκορ 13-11 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας i repair στον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών. 

Η αναμέτρηση παρουσίασε έναν δύσκολο αντίπαλο για τον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να αντιδράσει στις δυσκολίες και να πάρει τη νίκη, κατακτώντας παράλληλα και το “εισιτήριο” για τους τελικούς.

Ο Ολυμπιακός περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό του, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι ΝΟ Βουλιαγμένης-Εθνικός Nobel Hellas. Η σειρά αυτή βρίσκεται στο 1-1 στις νίκες και ο τρίτος και τελευταίος αγώνας θα διεξαχθεί στις 11/5 στον Λαιμό.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 3-4, 4-1, 1-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θόδωρος Ανδρεάκος): Καρύτσα, Παναγ. Νίνου, Μουστακαρία 1, Γουλβς 4, Γρηγοροπούλου, Ειρήνη Νίνου 2, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχαας, Φουντωτού 1, Κατσώνη, Κοντογιάννη 3, Ηλιακοπούλου, Κακαϊδη, Μαδένογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 1, Ξενάκη 4, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Σάντα, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σταματοπούλου, Τζωρτζακάκη, Δρακωτού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο